Az ilyent miért nem büntetik a rendőrök?
Voltunk egy buliba haverjaimmal ott egy hatalmas verekedés tört ki, és hát van egy srác aki eléggé veszélyes alkat kb 190 cm magas meg egy kigyúrt állat, de akkor sem értem mi történt.
én ott állok barátnőmmel, mindenki kb rettegésben van amikor ott van valahol ez a srác...és nem értem hogy valaki hogy tehet ilyesmit BÜNTETLENÜL 25 évesen.
kiállt a tömeg elé és egyedül belekötött kb 20 emberbe ilyeneket mondott neki a rendőrök jelenlétében, mert akkor már ott voltak ők is "kinyírlak titeket, és elmondta a módját is hogy hogyan...de az a durva, hogy láttám az arcán hogy ez tényleg képes lenne ilyenre"...majd oda fordult az egyik rendőrhöz és bevert annak is egyet, mondom most miez??,
Aztán annyit csinált a rendőr, hogy felmutatta a jelvényét neki, meg beszéltek valamit aztán ennyi.
Közben még volt 3 bunyó egyszerre ezen a helyen, de egyik sem közvetlenül a rendőrök ellen irányult,hanem igy egymással verekedtek a többi nagyon okos, és amit nem értek hogy mindenkit behivott a rendőrség vagy büntetést kapott csak az a srác nem aki megütötte a rendőrt!!!!
Ez most hogyan van akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!