Miért kell magabiztosnak lenni, ahhoz hogy komolyan vegyék az embert, illetve, hogy tiszteletet tanúsítsanak felé?
A határozottságot a magabiztossággal azonosítják és az előbbi pedig rengeteg emberből hiányzik.
Jelenleg egy el|3@5zott generáció akar érvényesülni.
Levont következtetésekkel talålnod kéne egy járható utat.
3
Értem én ezt, de nekünk miért kell állatokhoz hasonlóan viselkednünk? Elvégre jóval értelmesebb lények vagyunk nem?
Ez sajnos ösztön. A természetben egy falkában a kedves azért kedves mert a rangsor végén van és azzal tud érvényesülni hogy nem áll a többiek útjába. A határozott látszólag tudja mit akar és véghez is viszi, ezért felnéznek rá.
Persze egy kedves ember ezt nem így érzi, én ezt tudom, a "vaddisznó" viselkedést nekem tanulnom kellett. Másnak alapból megy de esetleg a jó szándéknak van híján.
Én azt tanácsolom hogy azzal legyél csak kedves aki megérdemli vagy számodra fontos, a többiekkel ne kedvesen hanem tisztelettel (egyenrangúan!) viselkedj. Ettől mindkét csoportban nőni fog a "rangod".
Próbáld megfogalmazni magadban a mondatokat mielőtt kimondod, inkább lássák rajtad hogy meggondolod hogy mit mondasz mint hogy határozatlanul hebegj-habogj.
Ezektől ugyan nem leszel az "élet császára", de nem fogod úgy érezni hogy nem viselkednek veled megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!