Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok Danielle...

Ti mit gondoltok Danielle Bregoliról és a Danielle Bregoli jelenségről?

Figyelt kérdés

2017. okt. 27. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
#10 csak hát eleve azért került be a tévébe, mert drogozik, 13 évesen autót lop (!) és alapból kezelhetetlen. nem azért hülye, mert híres, hanem azért híres, mert hülye.
2017. okt. 29. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Sajnálom, hogy létezik. Abba most nem akarok belemenni, mennyire kamu, mennyire igaz, mert lehet igazából igaz is, kamu is, hogy ez a kiscsaj ilyen. De az egy borzalmas dolog, hogy oké, hogy generálva van a neten, hogy beszéljenek róla, de hogy menedzserek még pénzeljék is és tovább "híresítsék" csak a pénz miatt... ne tanítsuk már azt a gyereknek, hogy legyünk gengszterek és beszéljünk helytelenül, öltözködjünk úgy, mint a k...k a sarkon, és ebből leszünk híresek.
2017. nov. 2. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Aki abból halálra szedi magát, hogy eljátssza a hülyég és feltölt pár selfie-t mindennek lehet hivni csak butának,szellemi sérültnek nem.
2017. nov. 8. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:
30%
Öööö..... Igen. Ez egy érdekes téma. Egy részen magamat látom benne, attól eltekintve hogy fiú vagyok, egy részen ellenszenves a viselkedése. Nekem személy szerint bejön a kiscsaj, jól néz ki, és a zenéi többsége sem szar. (Szerintem)
2018. jan. 21. 19:23
 15/15 magorg válasza:
26%
14/15 ez a véleményem nekem is
2018. márc. 3. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!