Mit tehetnék annak érdekében, hogy beszélgetés közben gondolkodjak?
Miközben beszélgetek valakivel, nem tudok gondolkodni, és hosszú, intelligens mondatokat megfogalmazni, véleményt alkotni, reagálni a másikra. Így ha elfogytak az előre kitalált és fejben tartott beszédtémák, akkor a beszélgetés kínos csendbe torkollik át, és el tudja az egészet rontani :/. Pedig nem vagyok buta ember... Azt mondják, intelligens vagyok, és nagy a szókincsem - viszont a beszélgetés annyira nem megy... :'(
Néha lenyűgözőnek találom, ha mások beszélgetéseit hallom, hogy mennyire folyamatosan, és mégis mennyire átgondolt és okos dolgokat tudnak mondani. És annyira irigykedem, annyira szomorúvá tesz... :( Mondja meg valaki, mit tegyek... :'(?
Na hat, en is igy vagyok, csak az irassal. :D
Ha irnom kell messengeren, amint hozza er az ujjam a telefonhoz, keptelen vagyok arra figyelni, mit irok. Egyaltalam nem a mondani valomra koncentralok. Persze az ujjaim tudjak merre ,, kell,, menni, letudom irni, amit akarok, csak epp egy-egy szot hozza adok a mondathoz, vagy elveszek, ragozok, tobbesszamba teszem stb.
Szoktak is erte szolni. :/
De ez altalaban csak akkor van, ha hirletelen kell irni. Pl
Ilyenkor nincs.
Na ezzel mit lehet kezdeni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!