Miért van az, hogy éjszaka nagyon motivált vagyok?
Ugyanez van velem is, azt leszámítva, hogy én emlékszem reggel. :D Amikor minden elcsendesül, mindenki alszik, akkor tudok értelmes dolgokkal foglalkozni, addig csak élem a napi rutint. Anno az államvizsgámra is éjjel tanultam, nappal képtelen voltam leülni vele, mert főzni kell, mosni kell, kész a mosás, ki kell teregetni, a férjemmel is foglalkozni kéne, stb. De amint elaludt, kiültem a nappaliba és simán megtanultam bármit, maximális koncentrációval.
Most is ugyanez van, nappal ellátom a kislányunkat, főzök, mosok, takarítok, este hármasban vagyunk, és amikor ők már alszanak, akkor tudok értelmes dolgokra koncentrálni (most épp nyelvet tanulok). :)
En csak este tudok tanulni...
Mindenki alszik, a social media leall, nem kell segiteni semmi hazimunkaban es nyugalom van. Eloveszem a konyvet, egy ertesites sem jon es olvasok, tanulok.
Szerintem te is hasonloan lehetsz
Mert vannak akik csak beszélni, vagy gondolkozni, vagy álmodozni szeretnek a dolgokról. És vannak aztán olyanok is, akik hajlandóak tenni is az előrehaladásuk érdekében. Csakhát az munkás, macerás, és fárasztó. Éjjel az ágyon álmodozni róla viszont könnyű.
Egy kollégám éppen ilyen volt.
Mindig mindenkire panaszkodott, hogy őt hátráltatják.
Beosztottaimnak úgy fordítottam a sirámait, hogy a Péter hegyeket tudna megmozgatni, ha elhordanák mások, az útjában lévő buckákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!