Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kamionosok gyerekei mitől...

Kamionosok gyerekei mitől vagytok ennyire elszálva?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy a faterod kamionozik és viszi haza a nagy 500-1.000.000Ft-kat, azt ebből veszi meg nektek a menő, drága cuccokat(nike,adidas),puma)cipő, ruha,gatya, tanga stb. Meg a csúcs telefonokat iphone 7, Galaxy s8, note 8 stb.

2017. okt. 19. 17:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

Kamionos vagyok, de az 1.000.000 erős túlzasnak erzem.....

4 héttel a maximumom 575.000 ft volt kézbe.... ennél többet alig ha ad valaki.

2017. okt. 19. 19:54
 12/20 anonim ***** válasza:

gondolom te meg vered a melled a büszke csóróságoddal, igaz? :D

még mindig jobb, mint azok a kölkök, akik úgy sírják ki a drága dolgokat, hogy az apja 3 műszakban gürizik egy gyárban, hogy eltartsa a családot...:D

ha van miből, mégis mi közöd van hozzá? az a baj, hogy neked nem vett meg apád sose olyan dolgokat, amit szerettél volna??

2017. okt. 19. 21:01
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Ugyan én már 30 éves vagyok, de gyerekként sem voltam soha elszállva attól, hogy apu kamionozik. Mikor kicsi voltam, láttam kb havi egy hétvégén... azokon a közös utakon kívül, amire mentünk vele, nem nagyon van közös élményünk. Az egész gyerekkorunk úgy telt, hogy mikor jön már haza, mikor lesz már fizetés. Az általad említett összeget nem keresi meg, de nagyon jó lenne. Mi felnőttünk tesómmal, külön család, így nem hogy havi egyszer nem találkozunk, hanem még ritkábban. Az esküvőmre is épphogy hazaért egy fuvarból.

Szerencsés az, aki több százezret hazavisz ezzel a munkával, de meg kell nézni a másik oldalt is, hogy mennyit van együtt a család.

2017. okt. 20. 12:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hozzátenném azt is, hogy tizenéves fiatalként, avagy kisgyerekként ennek a súlyát nem érzi az ember.

Majd ha elkezd benőni az ember feje lágya, akkor jut el az agyáig, hogy a megélhetésért cserébe nincsenek közös élményei az apjával. Szerintem ez, és minden más távolságot igénylő életforma inkább szomorú és nem vagány, akármit is tudnak megadni belőle a gyerekeknek.

2017. okt. 20. 14:41
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
apam mar szuletesem ota kamionozik de soha nem halmozott el penzzel vagu ajandekokkal.:D Havi 1x talalkoztunk stb... amiota en is kamionozok 100x tobb a kapcsolat, van hogy az utunk soran meg talalkozunk is. De magamat is alig tudom eltartani, ugy ertem.h en is annyi mindent akarnek, de nem tudom megvenni (luxuscikk) nem hogy kolyoknek megvenni minden szart. :D
2017. okt. 20. 17:09
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

Az én apám is kamionozik kiskorom óta. Most 1,5-2 havonta jár haza, én csak hétvégente vagyok otthon a suli miatt. Gyakorlatilag apa nélkül jöttem fel. Sőt, voltam vele kamionozni és nehogy azt hidd, hogy olyan jó dolog. Én nem tudnám azt csinálni amit ő. Plusz, nem tudom hol kapnak 1 milliót a kamionosok, nagyon elvagy tévedve.

Sokkal jobban örülnék ha itthon lenne, még ha kevesebbet is keresne.

2017. okt. 22. 12:22
 17/20 A kérdező kommentje:

" em tudom hol kapnak 1 milliót a kamionosok, nagyon elvagy tévedve. "

Ausztriában.

2017. okt. 22. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, hogy már nem aktuális, de azért leírom, remélem látja a kérdező.

Én is kamionos gyereke vagyok, 20 éves múltam. Apám nemzetközi kamionsofőr. Nem hosszú ideje, 16 éves korom óta csinálja konkrétan ezt. Mindig is fuvarozással foglalkozott, mióta csak dolgozik. Saját cége volt, azzal foglalkozott, akkoriban csak belföldi fuvarokat vállalt el.

Mielőtt nemzetközizni kezdett volna a saját cégének szentelte az életét. Hajnali 4 órakor indult itthonról, este 9-10 óra magasságában ért haza. Hétvégén sokszor szombaton is dolgozott, így csak a vasárnap maradt neki pihenőnapnak. Vasárnap délelőtt 10-11 óra körül felkelt, miközben anya főzött. Ebéd, azután apám leült forma 1-et nézni, amibe az esetek 99%-ában bele is aludt. Este 6-7 körül felkelt, mire végetért a nap. Ez 8 éves koromig ment így, szülők elváltak egyéb okok miatt, apám folytatta ezt az életvitelt. Továbbra is csak vasárnaponként találkoztunk. Alig láttam, alig találkoztam vele. 5-6 éves gyerekként rosszul viseltem, nagyon hiányzott.

Hiszed vagy sem,szarul éltünk. Annak ellenére, hogy mennyit dolgoztak a szüleim. Alapból sem lett volna mire felvágni, de anyukám mindig úgy nevelt, hogy ne büszkélkedjek és hencegjek azzal, amit nem én szereztem.

Nos mióta nemzetközizik, jobb a helyzete - és valamilyen szinten az enyém is. Jól keres, ha kérek ad, sokszor kérnem sem kell. Nem panaszkodhatok, azt hiszem. Soha, de soha nem vágtam fel ezzel, jól tudom, milyen kemény munka van mögötte és mekkora felelősség van a nyakában egy 20-30-40 tonnás szerelvény élén.

És bár nem vagyok hú de eleresztve anyagilag - mert nem kapok meg mindent amit kiejtek a számon, diákként mióta lehet, minden nyáron végig dolgozom - sokkal boldogabb lennék, ha ennyim sem lenne, viszont ismerném az apukámat, lennének közös élményeink, és nem csak annyira emlékeznék róla gyerekkoromból, hogy volt.

Szerintem ezzel ha nem is minden, de a legtöbb kamionos gyerekének sztoriját leírhatom.

2019. júl. 9. 00:16
 19/20 A kérdező kommentje:

Én meg elmondom, hogy volt egy Kamionos annak volt két fia saját fakitermelő, fuvarozó vállalkozása volt és a két hülye fiának mindent a hátsója alá adott akkoriban a nyomógombos nokiák voltak a csúcsok neki 2-is volt és legdrágább cuccok, később saját autó sportkocsi majd a gyerek, kiment külföldre mosogatni és lusta dög dolgozni.... itthon a saját falujában ár adózik így úgy amúgy amig mi a 3 kort kérjűk neki ő az elsőnél tart....

Az apjuk meg bukta a válalkozását mert az idióta fiai playboy életet élnek és az apjuk pénzét szórják.

2019. júl. 9. 17:48
 20/20 anonim ***** válasza:

#18 vagyok

Biztosan van ilyen is, nem kevés, és a felvágás rohadt bosszantó, én is tudom. Viszont nem korrekt, hogy a felvágós, hencegős gyerekek körét a kamionosok gyerekeire korlátozod: volt egy osztálytársam általánosban, buta mint a föld, de nagypapa könyvet írt, és tele voltak pénzzel. Undorító módon viselkedett, lenézett mindenkit, stb.

Középiskolába egy elég gazdag környezetbe jártam - csóróként. Sok ember ugyanezt csinálta. "Anyád 150 ezret keres? De gáz, csóró k*csög!" Szó szerint ilyen nem történt, de hasonlóak előfordultak.

Csak azért írtam ezeket le, hogy lásd, az egy példa amit te tapasztaltál. Biztos van több is, de a kamionosok a legtöbb esetben alázatos melósok, akik a gyerekeiket általában ugyanúgy alázatra tanítják. Aztán persze van olyan, aki megőrül mikor megérzi a pénz szagát.

2019. júl. 10. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!