Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért van az hogy egyedül...

Mért van az hogy egyedül vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Itt vagyok 16 éves nem voltam se részeg és még a cigit se próbaltam..A krosztályombol egyetlen egy embert nem ismerek aki nem cigizik iszik minden hetvegen "bulikába" jár be baszni mert ettol lesznek menők(már a 13-14 évesek is) és egyszerűen bele őrülök ebbe a gondolatba hogy egyedül vagyok ilyen aki nem csinál ilyeneket, valaki jelezze hogy ő is ilyen és ha ismersz ilyen embereket hol találkoztatok nagyon rosszul erzem magam e miatt hogy egyedül érzem magam ilyennek :(

2017. okt. 14. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

én is ilyen voltam a te korodban, sőt sok ilyet ismertem

most 24 évesen is hasonló vagyok, nem tudom te hol ismerkedsz emberekkel, de sokan vannak ilyenek

2017. okt. 14. 19:19
 2/2 anonim ***** válasza:

igaz én is 24 vagyok de a korodban én sem züllöttem. viszont nekem volt sok barátom.

Paks, Baja, Szeged

2017. okt. 14. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!