Csak én unom már az ilyen jellegű válaszokat/kérdéseket?
Én azt unom, hogy a mai tinik (mint Te is) unalmukban, provokálnak.
Valamint játszák a sokat élt bölcs tanácsadót.
Jaj, ez mindig lesz, elfelejtik, hogy voltak fiatalok.
Bezzegrégen...áh.
1. Rajtad kívül senki sem háborog.
2. Ne idegeskedj.
3. Menj tanulni.
Te is unod már a kioktatást?
Gyakran találkozom gyerekükkel elégedetlen szülőkkel itt a gyakin, amit nehezményezek.
A szülők, minket, a fiatal generációt babázásra, olvasásra kényszerítenek, azzal az indokkal, mert a múlt században ők is olvastak és babáztak.
Kedves szülők! Nem mindenki találja örömét az olvasásban. Mindenkinek megvan a számára kedves időtőltés. Egy részük társasági, ők szórakozni járnak, a másik részük otthon tölti szabadidejét.
Tizennégy éves falúsi lány vagyok. Talán most néhányuk a fogát vicsorítja, és az öklét rázza, mert hangot emeltem az elnyomás ellen.
A korosztályomban is akad olyan illető, akik pálcát törnek a kissebbek fölött, - hozzáteszem, alaptalanul.
Szeretek olvasni, de annyi szórakozási lehetőség nyílt ebben a században, hogy egy könyv nem feltétlenül nyújt nagyobb élményt.
Nem szeretnénk, azt csinálni, mint az önök múlt századában a gyerekek. Örülnék, ha több tisztelettel állnának a szülők a korosztályomhoz, mellőzve a lekezelő stílust "tanulj!olvass!" , mert ez dacot eredményez, és egyre több lesz /azértse!/ hozzáállás.
Felháborító számomra, hogy unos-untalan túlnyomórészt a gyaki hozzászólásokat elintézik azzal "na jó van menjél tanulni".
Szeretek tanulni. Rajzolni nem szeretek.
Lehet becsmérelni a helyesírásom.
Megkérem a kedves szülőket, hogy ne hozzanak ki a sodromból, mert kiállok a korosztályom érdekeiért, ha teszik, ha nem.
Nincs több mondanivalóm. Fontolják meg a leírtakat. Jegyezzék meg: nekem is van helyem a gyakin, nem csak önöknek.
Menjek tanulni?
Befejeztem, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!