Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lánynak akibe szerelmes...

A lánynak akibe szerelmes vagyok van barátja. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Annyira fáj együtt látni mással :'(. Hogyan léphetnék túl ezen? Ha megszakítanám vele a barátságomat, attól jobb vagy rosszabb lenne?

2017. okt. 7. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig akkor éred el a lehető legnagyobb harmóniát, ha minél nagyobb részét uralod az életednek. Afelett nincsen hatalmad, hogy a lány vajon szakít-e ezzel a sráccal, de afelett van, hogy tovább lépsz, nyitsz mások felé, és rájössz, hogy egy új lány vár rád valahol. Ha megtaláltad, már nem is fog hiányozni az előző, és önbizalmad lesz attól, hogy léptél és nyitottál új lány felé.
2017. okt. 7. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos...Egyszer volt egy hapsika, akivel szexelni akartam. De épp akkor jött össze valakivel. Mondtam, hogy nem gond, én ráérek, tudok várni :D Ki volt akadva, hogy márpedig ők nem fognak szakítani, mert a csaj az igazi stb. Aha, 1 év múlva ott kapart egy numeráért, akkor meg már engem nem érdekelt a téma.
2017. okt. 7. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Fogadd el, lépj tovább!

A barátságot én nem erőltetném, nem hiszem, hogy jó érzés lenne velük lenni, míg együtt vannak, vagy csak a lány ömlengését hallgatni. De ahogy érzed.

Voltam ilyen helyzetbe, megszakítottam a kapcsolatot, pedig nagyon szerelmes voltam. :(

2017. okt. 7. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne próbáld meg elcsábítani. Szerintem neked az lenne a legjobb, ha megszakítanád vele a kapcsolatot.
2017. okt. 8. 08:20
 5/6 anonim válasza:
velem is volt ilyen es erre van egy idezet, "a továbblepés a legnagyobb boszú,,
2017. okt. 8. 16:07
 6/6 anonim válasza:

velem 2x volt hasonló eset. Mindkét alkalommal a másik fél akart engem. mindkét alkalommal a másik fél foglalt volt. és mindkét esetem hamar véget ért sajnos. Otthagyták értem (NEM MIATTAM) a harmadik felet (csávót) pedig úgy gondolom, hogy nem vagyok náluk semmivel se több. Nem vagyok milliomos, se valami színészarcú gyerek =D Szal tényleg ismeretlen az ok, hogy miért pont engem választottak egy balekot =D

22/F

2017. okt. 13. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!