Hogy lehet egy ilyen gazdag lány ennyire szerény?
Külföldi cég tulajdonosa már 22 éves kora óta.
Volt szerencsém együtt dolgozni vele, kevés ennyire közvetlen és szerény lánnyal találkoztam eddig.
Simán beugrott helyettesíteni, mikor létszámhiány volt, mert hogy mikor még tanult, nyaranta besegített, így mindenhez ért (vendéglátás)
Egyébként külsőre átlagos lány volt, sose sminkelt, sose viselt drága ruhát, a haját se festette, holott havi több 10 ezer € bevételhez jutott csak attól az egy cégtől (a párja is tehetős volt, ill a családjuk még ingatlanokkal is foglalkozott vendéglátás mellett, több kiadó lakás volt a tulajdonukban)
Görkorcsolyával járt dolgozni, még csak nem is autóval.
Sokáig nem is tudtam, hogy ő a tulajdonos.
Illetve a napokban munkába bejött egy szintén nagyon tehetős korombeli lány, látszott a ruháin, viselkedésén, hogy nagyon gazdag.
De közben olyan kedves, közvetlen, mosolygós volt, bocsánatot kért, mikor véletlenül megkaparta a kezem, amikor odaadtam neki valamit
Rendesen le vagyok döbbenve, a legtöbb tehetős ismerősöm (akik hozzájuk képest sehol sincsenek) sokkal felvágóasabbak.
Az igazi gazdagokról meg le se esik elsőre (hacsak nem viselnek valami drágát épp)
én is lány am
Általában csak az újgazdagok mutogatják magukat. Én ismertem egy milliárdos lányát, aki sorozatokat gyárt (pl.: Walking dead) Ő is teljesen normálisan viselkedett. Nem menőzött vele, teljesen hétköznapi emberként viselkedett.
Általában csak azok tolják az ilyeneket mások képébe, akiknek komoly önértékelési gondjai vannak.
Azt vettem észre hogy akik sok munkával gazdagodtak meg, annak a gyerekeik teljesen természetesen kezelik a gazdagságot. Nem fognak felvágni, villogni vele, mert igazából nem is érzik át a különbséget. Nem vágsz fel azzal ami természetes.
Ezzel szemben a "tehetős ismerősök" nagy része csak "felcsövesedett" proli akik mindenképp meg akarják mutatni hogy ők márpedig mennyire gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!