Ti adnátok borravalót a pizzafutárnak, aki több mint egy órát késik?
Kedves Gábor!
Eléggé sarkosan fogalmaztál, azért ennyire nem drasztikus a helyzet, mint ahogy leírtad. Futárból is van ilyen is olyan is, megrendelőből is.
Sajnálom, de ha nekem kiírja egy étterem, hogy 1 órán belül kiszállítják, és 2 óra múlva sincs semmi, akkor a futár borravalója fog a legkevésbé érdekelni. Ő is az étterem alkalmazottja, máshogy pedig nem tudom jelezni feléjük, hogy ez így nincs rendben. Persze olyan már volt, hogy felhívtak az étteremből, vagy a futár hívott fel, hogy ez és az miatt csúszni fog a rendelés, ilyenkor maximális jattot adtam, mert legalább vették a fáradtságot, és szóltak nekem.
Szóval nyugi, maradjunk a realitásoknál és ne menjünk el egyik végletbe sem. Tessék itt egy kis retkes pizza lazízásképpen;-) https://www.youtube.com/watch?v=ZY577KCKcp4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!