Szerintetek ha tetszik valaki, de esélyem sincs nála, akkor okés, ha elmondom neki, hogy mit érzek?
Ezzel meg akarnék szabadulni ettől a lelki "tehertől". Jelenleg mivel nem lépek semmit, így soha nem fog történni semmi. De ha visszautasítana, akkor legalább lenne valami. És akkor talán el tudnám engedni...
Teljesen kizárt, hogy összejönnünk, de mégis ott van bennem az a "mi lenne, ha..." És ha nem teszek semmit, akkor később ott lesz a "mi lett volna, ha..."
Biztos nem tenném a helyedben. Teljesen kiszolgáltatod magad. Az egy dolog hogy ő elutasít de másnap az egész iskola ezen fog csámcsogni az ellenségeid meg ezzel fognak szekálni ameddig nem csinálsz valami mást amivel lehet.
Vagy udvarolj és flörtölj vele vagy hagyd a fenébe.
Udvarlásakor úgyis látod hogy vevő-e rá vagy inkább kínos neki, ha figyeled a reakcióit.
fiúként több esélyed van szerintem fölfele választani, mint nőként.
nekem most olyan barátom van, akit első ránézésre nem mondanék az esetemnek, de olyan aranyosan beszélt hozzám, hogy igent mondtam neki, mikor elhívott randira, és azóta is együtt vagyunk, évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!