Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rossz ember vagyok, ha mindent...

Rossz ember vagyok, ha mindent megbosszulok? 21L

Figyelt kérdés

Senki meg nem mondaná rólam, hogy milyen ravasz tudok lenni, és hogy vág az eszem, hiszen külsőre inkább egy cicababának gondolnának, mintsem egy agyafúrt, bosszúálló nőnek. Éveket képes vagyok várni a megfelelő pillanatra, és nem felejtek el semmit. Szinte kivétel nélkül facebook feltöréssel szoktam kezdeni, ezt próbálom okosan, úgy, hogy a delikvens ne tudjon róla, de volt rá példa, hogy az illető egy közeli hozzátartozójának a profilját törtem fel, mert azt okosabbnak tartottam. Ez általában megvan két nap alatt, majd az infókon, amiket megtudok általában 1-2 hetet gondolkozom, hogyan kéne visszaélni. Csináltam már piti dolgokat is, amik csak bosszúságot okoznak, de volt, hogy személyi iratokat hamisitottam, lefizettem valakit, hogy lopjon el ezt-azt, kirugattam valakit a munkahelyéről stb. Kb 5 emberről van szó, de úgy érzem, még nem kaptam eleget, és minden napon azon vagyok, hogy mégjobban megkeseritsem az életüket. A vicces az, hogy rám sosem gyanakszik senki. Még a nevem sem merül fel, vagy csak úgy, hogy az a hülye p.csa... Én meg itthon ülök a gép előtt, és vigyorgok, hogy 3 lépéssel előttük járok. Ezek az emberek mind nagyon sokat ártottam nekem 2-3 éve, az öngyilkosságot fontolgattam akkoriban.

Ezeken kivül rendkivül érzékeny ember vagyok, az elesetteken mindig megesik a szivem, segitek nekik ahol tudok, amennyit csak tudok, pénzzel és fizikai munkával is. Azonban ha valaki egyszer elárul, becsap, hazudik, kárt okoz nekem vagy a kapcsolatomnak, miután kisirom magam bosszút esküszöm.

Mit gondoltok? Rossz tulajdonság ez nagyon? Régebben mindent elengedtem, de rájöttem, hogy hülyeség.

2017. szept. 28. 17:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Facebook feltörés? Csak nem az oroszoknak dolgozol?
2017. szept. 28. 17:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem írt vissza privátban.
2017. szept. 28. 17:37
 13/24 anonim ***** válasza:
96%

Sosem értettem a bosszút.

Nincs jó vagy rossz ember, nem fekete-fehér világban élünk.

Mindenesetre én nem akarnék ilyen embert az ismerőseim között tudni.

2017. szept. 28. 17:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jol teszed vegulis artatlanoknak nem artasz csak a fergeknek.
2017. szept. 28. 18:02
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

A vilag legjobb biztonsagi szakemberei dolgoznak folyamatosan a facebook feltoresen / vedelmen, es egy 21 ev pitsa majd feltori barki fiokjat. Ez eleg vicces.

Szerintem huzd ki a kezed a bilibol, es inkabb szedd a gyogyszereidet.

2017. szept. 28. 18:08
 16/24 anonim ***** válasza:
88%
Szia Anita! Igen, undorító vagy! És ne hazudd magadat 21-nek, hiszen már rég elmúltál annyi.
2017. szept. 28. 18:10
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Kamu!

Mégis hogy törsz fel facebookokat? Meséld már el drága! :) Ha ez ilyen egyszerű lenne, mindenki egymás facebookját törögetné fel, nem beszélve a különböző több százezer követővel rendelkező facebook oldakaról.

2017. szept. 28. 19:39
 18/24 anonim ***** válasza:
szerintem is kamu, a legtobb ember a telefonjaval vedi a facebokjat, ami annyit jelent hogy ha egy idegen bongeszorol akar belepni valaki az illeto fiokjaba akkor sms t kap a faceboktol a telefonjara az aldozat es lesz benne egy kod es csak ugy tudnal belepni ha az sms ben levo kodot te valahogy kitalalnad.
2017. szept. 28. 19:47
 19/24 anonim ***** válasza:
17: Szerintem azért is kamu, mert privátban nem írja le hogy csinálja.
2017. szept. 28. 20:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Imádtam ezt elolvasni.

Nem lehet behatárolni hogy ez rossz -e vagy jó. Annyit tudok biztosra hogy imádom, és rohadt szórakoztató.

Én is gyakran csináltam hasonlókat.

Persze neked nem tesz jót hosszútávon, mert sokan fognak csesztetni, és te nem fogsz ezeken igazán továbblépni, nem tudsz a saját boldogságodra koncentrálni, csak arra hogy vissza add a fájdalmat amit kaptál egy tudatlan, buta embertől.

Nem létezik olyan, hogy X dolgot csinálsz és rossz ember leszel tőle.

Ha egy sorozatgyilkos egy nap vesz valakinek valamit, akkor ő jó ember? Ha egy apuka megveri a gyerekét hogy megnevelje, akkor ő most jó vagy rossz?

Értelmetlen.

2017. szept. 28. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!