Férfiak! Mennyire fontos számotokra, hogy a párotok/feleségetek ne legyen rendetlen nő létére?
Nos, attól függ, ki mit ért rend, tisztaság alatt.
Én sok párt, családot ismerek, ahol a férfi elégedett a renddel, tisztasággal, amit az asszony tart, vagy épp amit mindketten tartanak van.
Szerintem meg kosz, piszok van náluk...
Szóval, a férfiak többsége, mikor rendezett, tiszta környezetet igényel a párjától, valójában beéri azzal, hogy nincs bűz, meg igazi kupi. És ők azt már rendnek tartják.
Én a nő vagyok :)
Az én férjem egyáltalán nem zavarja a kupi, pedig itt gyakran volt kifejezett dzsuva, ha nem volt lélekjelenlétem még munka mellett takarítani. Ilyenkor aztán szétdobáltam már én is mindenem, mert oly' mindegy volt... szóval mondhatjuk, hogy rendetlen vagyok (voltam), igen.
Csakhogy a férjem egy hónapja nincs itthon, céges kiküldetésen van. Ahogy kitette a lábát nagytakarítottam, azóta szakadatlan olyan a lakás, mint a reklámokban, pedig ugyanúgy főzök magamra meg minden, tehát nem az van, hogy ne koszolnék. Egy rossz helyre tett zsebkendő nincs sehol, a mosogatnivalót azonnal intézem, az állatok mellett is minden ragyog... kiderült, hogy nem én vagyok kupis, hanem ő ^^ Persze mindvégig még büszke volt magára, hogy ő milyen hihetetlenül toleráns velem szemben:D
Jópofa lesz ultimátum elé állítani ha hazajön, ha nem segít megtartani a rendet, akkor hamar komoly gondok elé fog nézni.
Azért itt is igaz, hogy kettőn áll a vásár.29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!