Más sem szereti saját magát visszanézni videón?
Figyelt kérdés
Annyira nem bírom saját magamat visszanézni, nem vagyok szimpatikus saját magamnak. Ez normális?2017. szept. 26. 19:06
1/6 anonim válasza:
Nem vagy elégedett a külsőddel?
2/6 anonim válasza:
Nem szoktam magam videón nézegetni.
De azon ritka alkalmakon inkább csak vicces volt, mint kellemetlen, milyen fejeket tudok vágni, ha épp nem figyelek oda, vagy nagyon magyarázok
3/6 anonim válasza:
Csak akkor zavar, amikor mozgok vagy gesztikulálok, az elég idióta tud lenni. Sima beszélgetős felvételekkel nincs bajom.
4/6 anonim válasza:
Én a saját hangomat nem szeretem. Beszédhibás vagyok (raccsolok), amit kimondva nem érzékelek, de videókon/hangfelvételeken mindig rájövök, hogy milyen fülsértő és szörnyű.
Meg rájövök, hogy mennyire nem bírok 1 percre nyugton maradni, de ez nem annyira zavar.
5/6 anonim válasza:
Ilyen vagyok én is. Nem bírom magamat, mert vannak olyan tulajdonságaim, amin egyáltalán nem tudok változtatni, hiába is tudom, látom magamon.
6/6 Metionin válasza:
A látvánnyal nincs gond de a hangom az mindig borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!