Hogy tudtok stressz és irigység mentes életet élni?
Jó lenne elsajátítani ezt végre, mert nekem nem megy.
Akármilyen jól is haladnak a dolgaim, mindig aggódom, hogy mi van, ha beüt valami, minden eshetőségre mindig fel akarok keszülni.
Alapjáraton elégedett vagyok a külsőmmel, az anyagi helyzetemmel, de nem tudom mindig figyelmen kívül hagyni, ha valakinek úgy van meg mindene, hogy semmit nem tett érte, és ezzel még fel is vág.
Csendben vagyok, sose szólnék be senkinek, de magamban fáj.
Hogy lehet ezt mind elkerülni?
Kedves Kérdező!
Az első kérdésedre, ti. h lehet stresszmentes életet élni, akkor válassz vmi stresszmenedzser módszert magadnak, ami illik a természetedhez. Létezik a jógának, meditálásoknak, többféle tréningeknek olyan vállfaja, ami orvosilag alátámasztottan segít megszabadulni a stressztől.
Az irigység ellen legjobb perspektívába helyezni a dolgokat. Tedd fel magadnak a kérdést, hogyan érnéd el az áhított célt? Tudod, h mindennek ára van? Neked megérné azért az áráért az az tárgy, amire most olyannyira áhítozol? Ha igen, szerezd meg.
A soraid alapján az is világos, van még egy, fel nem ismert problémád. Ezt hiánygondolkodásnak hívják. Ha arra koncentrálsz, mi mindened nincs meg, ahelyett, h annak örülnél, amid van, az egyenes út a boldogtalansághoz (tudom, próbáltam).
nem vagyok mindig pontos a határidőkkel, de szerencsére nem stresszelek mert általában nem gond, vagy direktbe több időt szánok valamire, hogy biztosan kész legyek
irigynek meg minek legyen irigy? elég jó lehetőségeim vannak, munkám, pénzem, mások irigyek rám, de még olyanok is akik szerintem jobb helyzetben vannak
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!