Van még rajtam kívül olyan, akit idegesít, ha valakinek nem lényegre törő a beszéde?
De igen, idegesít. Nagyon is.
Sokszor vissza kell fognom magam, mikor 1-2 tőlem idősebb kolléganővel beszélek, hogy a "Nem ezt kérdeztem b+! és a Nyögd már ki!" helyett, normálisan feltegyek még egy kérdést,hogy kiderüljön amire kívácsi vagyok.
Én is úgy vagyok vele ha valaki 10 mondatban mondja el azt amit bőven elég lenne egy, maximum kettő mondatban az idegesítő tud lenni, de ha jó kedvem van, akkor nyelek egyet és végighallgatom.
De attól én a hajamat kitudnám tépni ha kérdezek valakitől valamit és teljesen másról kezd el csacsogni és jó 100 mondat után ha nem szólok bele, akkor megmondja a választ maximum 3 szóban....
De amit még utálni tudok igaz nem kérdezted de azért leírom, az az amikor valaki egyszerre kettő dolgot kérdez.
Szörnyen idegesítő és emellett fárasztó is, ha valaki mellébeszél, mindenre kiterjedő részletességgel válaszol meg egy egyszerű kérdést. Leszívja az agyam..
Szóval nem egyedül szenvedsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!