Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz vagy b*zis, ha egy 17...

Gáz vagy b*zis, ha egy 17 éves srác ilyen "csupaszív" gyerek?

Figyelt kérdés
Nem vagyok meleg, csak bennem van még a gyerek. Nem vagyok macsó, kigyúrt, stb, kicsit "mackós" testalkatom van.. (nagyon) Szeretethiányos és közvetlen vagyok, de mégsem barátkozik velem senki. 5 évet "erős depresszióban" éltem, mire kb 1 éve sikerült leküzdenem kis külső segítséggel, de leküzdöttem.. Mindenki azt mondja akitől megkérdezem, hogy normális külsőm van, vagy "helyes" vagyok, nem vagyok bunkó, tök normális vagyok "meg minden", mégsem barátkozik velem senki.. De miért? Ha valóban olyan jó a külsőm és a belsőm ahogy azt mondják, akkor mi lehet ennek az oka?
2017. szept. 16. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyban függ attól, hogy milyen közegben próbálkozol. Meg 17 évesen nehéz új barátságokat szerezni
2017. szept. 16. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarnak veled barátkozni, akkor kik mondják, hogy helyes vagy és normális vagy??
2017. szept. 16. 15:11
 3/9 A kérdező kommentje:
az, hogy valakitől kikéred a rólad alkotott véleményét, nem azt jelenti hogy barátkozni akarnak veled, kedves második..
2017. szept. 16. 15:46
 4/9 A kérdező kommentje:
#1, bármilyen közegben próbálkozom, elesek. legyen az nálam fiatalabb, idősebb, vagy velem egykorú.
2017. szept. 16. 15:47
 5/9 anonim ***** válasza:
3: Pedig szerintem azokkal kéne próbálnod barátkozni, akik ilyen jó véleménnyel vannak rólad.
2017. szept. 16. 15:48
 6/9 A kérdező kommentje:
barátkoznék, de ők nem akarnak. 1-2 beszélgetés erejéig barátkozó kedvükben vannak, majd csak én tartom életben az egészet.
2017. szept. 16. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ismerős amit leírsz. Az oka, akármilyen kemény lesz hallani az, hogy unalmas vagy. Én is ebben a cipőben jártam, csak nekem az alkatom közepes volt, arcra én is helyes voltam). Viszont kommunkációban mindig is visszamaradott voltam. Jelenleg is az vagyok. Nem tudom, hogy ez autizüus vagy mi, de ez a helyzet velem. Egyszerűen sose pörög annyira az agyam, amennyire egy beszélgetéshez kellene. De minél többet "gyakorolsz" annál jobban fog menni. Egyébként szerintem a legjobb kombináció az, ha külsőre macsós, gengszteres vagy, de belülről pedig olyan érző ember mint leírtad.
2017. szept. 16. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Meg ne sértődj. Barátkozni visszafogottan kell. Kezdetben egy kedves megjegyzés az illetőnek. (Ha egész nap dicséred, az ellenkezőjét váltja ki)

Majd, aki vevő rád, ő is mond valami kedveset neked. A minimim, hogy észrevesz, figyel rád, kedves, mosolyog ha meglát.

Kezdetben nem jó, ha a nyakán lógsz, és folyamatos kérdésekkel bombázod, vagy kifejted a véleményed a világról. Ez egy lassú folyamat.

Ha kialakult a barátság, akkor tölti majdveled szívesen az időt. Persze szert tehetst barátokra, ha pénzes zsák vagy, s mindig trendi vagy. Hozzájuk vonzódnak, de az csak érdek barátság, mert jól mutatsz mellette a Nike cipőddel.

2017. szept. 16. 18:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor gyakorolnom kellene a beszélgetést.. Az, hogy unalmas vagyok abból fakad, hogy nincs senkim, nem tudok kimozdulni, ergo nincs olyan "mesélésre" alkalmas dolog amit elmondhatnék.
2017. szept. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!