Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az állatkínzás ellen való...

Az állatkínzás ellen való fellépést, miért nem veszik már ki az önbíráskodás vádja alól?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években szinte hetente hallani erőszakos, sajnos gyakran halállal végződő bántalmazásokról is.

Már régóta rajta vagyok a témán, és volt akitől konkrétan az utcán vettem el a kutyáját, csak azért mert nem nyugodtan sétáltatta hanem állandóan rángatta azt az állatot, még az sem hagyta neki hogy nyugodtan végezze a dolgát, hova siet? Kérdem én. Akkor minek neki állat.

Fenyegetőzött a rendőrrel, mondom most fejezd be mert megfojtalak te moslék, húzzál haza és gondolkozz el a dolgon.

A kutya így pár év után köszöni jól van, családban lett elhelyezve.

Cigány kölyköktől is kellett kölyök kutyát menteni, mondtam nekik hogy mutasd csak milyen kutyád van? Kérdeztem tőlük ha nagyobb lesz tanítjátok, rögtön az volt a válasz hogy már most hergelik ingerlik az erőszakra, simogattam kicsit majd felvettem a hónom alá és eljöttem sietve, kivizsgálás után, féregtelenítés, oltások után közeli barátnál találtam neki helyet.

Képzem magam folyamatosan hogy fellépést tekintve, legyen egy elrettentő kép a kiállásomról, hogy kikkel lehet közelebbről megismerkedni ha egy állatot nem méltó módon nevel.

Egyedül szoktam puhatolózni, érdeklődni, így kisebb a kockázat büntetést tekintve és így nincs meg az esély hogy valaki idővel feldobjon.

Ez a kép pedig legyen elgondolkodtató azoknak akik akár csak kezet is emelnek egy állatra, a magunk fajtához álljanak oda és meghallgatjuk őket szívesen

[link]

2017. szept. 14. 20:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

Látod kérdező, Magyarországon az állatvédelem pont az olyan emberek miatt, mint a többi válaszoló nem jár még gyerekcipőben sem... Szerencsére most elindult valami, hála a Szurkolóknak.

Mondjuk abban részben igazuk van, hogy nem kéne csak úgy elvenni tőlük az állataikat, mert bajod eshet belőle. :(

2017. szept. 14. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:

# 11

Majd akkor lesz "cipő", ha adót fizettek a kedvtelési cikkeitek után és a fejesek is gazdagodnak belőletek, mint az állatorvosok és tenyésztők meg a kedvtelési cikk árusai...

2017. szept. 15. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy jön az állatvédelemhez a fénykép egy csapat Budapest pride résztvevőről?
2017. nov. 5. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!