Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megtippelitek elsőre a nemét?...

Megtippelitek elsőre a nemét? Illetve tényleg túl fiatalnak néz ki?

Figyelt kérdés

A kép [link]

Szóval, a minap találtam egy nagyon cuki képet, de amikor megénztem a cosplayer nemét, igencsak meglepődtem. De kíváncsi vagyok ki mit tippel. De amikor mutattam másoknak megkaptam, hogy "undorító, olyan mint egy gyerek".

Erről vélemény?

2017. szept. 14. 14:51
1 2
 11/18 Nefri válasza:
64%

Ha nem így lenne megfogalmazva a kérdésfeltevés valszeg sose jutna eszembe srácot feltételezni.

Mindenesetre ha srác, akkor nagyon gusztustalan.

2017. szept. 15. 09:38
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is egy felnőtt férfi. Én nem lepődtem meg ezen, nem fogok gusztustalanozni. Aki kicsit képben a van a cosplayes dolgokkal, az tudja, hogy ez nem gáz.
2017. szept. 15. 10:14
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem meg nő, de ha mégsem, az sem zavarna. 14 év alattinak pedig nem néz ki.

Nem leszel meleg, ha erre a képre feláll.

2017. szept. 15. 14:00
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Azért gáz ha rágerjedsz valakire aki kisgyereknek néz ki....
2017. szept. 15. 16:41
 15/18 A kérdező kommentje:
De miért nézne ki kisgyereknek? Valaki magyarázza már meg
2017. szept. 15. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:
11%
Mit kell ezen magyarázni? Csak nyisd ki a szemed.
2017. szept. 16. 17:19
 17/18 anonim válasza:
100%
ha nem így lenne megfogalmazva a kérdés, sosem tippelnék fiúra. ez egy baromi jól sikerült cosplay, szerintem rohadt aranyos ^^
2017. szept. 20. 11:45
 18/18 Nefri válasza:

Számomra épp olyan gusztustalan, amikor bishojo karaktereknek öltöznek be 90 kg fölötti csajok, mint amikor nem a saját neműket cosplayezik a népek.

Most őszintén miért pozitív, ha vki elhiteti a környezetével, hogy ő egy cuki kis csaj, miközben nem az? Arra vágyik, hogy megdicsérjék, milyen jól néz ki nőként? Valszeg meg van az adottsága, hogy cuki kis srácnak öltözzön be, amivel legalább nem a saját neme érdeklődését váltaná ki. Tehát az ilyesmire vállalkozó (valszeg 20-30 közötti bácsik) a számomra rendkívül visszataszítóak és gusztustalanok.

2017. szept. 22. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!