Nick Vujicic mitől olyan nagy szám?
Figyelt kérdés
Az, hogy tud végtagok nélkül élni az nem nagy szám szerintem, végül is csak két lehetősége volt/van, vagy megtanul együtt élni a fogyatékosságával, vagy öngyilkos lesz.2017. szept. 10. 17:57
1/18 anonim válasza:
Attól olyan nagyszám, hogy boldog így is, és teljesebb életet tud élni végtagok nélkül mint a magyarországi emberek nagy része.
2/18 A kérdező kommentje:
#1 Az a mutatványa, hogy boldog?
2017. szept. 10. 18:14
3/18 anonim válasza:
Igen. Látod, csak ennyi kellett neki, hogy sikeres legyen :)
4/18 anonim válasza:
"teljesebb életet tud élni végtagok nélkül mint a magyarországi emberek"
Pontosabban a Földön élő emberek nagy része. Te ilyen Magyarország-fóbiás vagy?
5/18 A kérdező kommentje:
Ja, egy sikeres cirkuszi látványosság.
2017. szept. 10. 18:23
6/18 anonim válasza:
Miért vagy ilyen gonosz?igenis elég nagy dolog h igyis tud boldog lenni.meg gyereke is van és nem siránkozik mint néhány ember.
7/18 anonim válasza:
Részben nagy szám, részben nem.
Nagy szám, mert a helyzetéből kihozta a legtöbbet és boldog.
Nem nagy szám, mert ha nem olyan támogató családdal születik, mint amivel és nem olyan jó szociális rendszerű országban, mint ahol, senki sem ismerné.
8/18 anonim válasza:
Pedig tök egyszerű a képlet. Az emberek igen nagy részének megvan keze lába nagyjából egészséges ,és önmagát el tudja látni. De mégis csak panaszkodnak sírnak- rínak ,hogy nekik mennyire rossz ,ez nincs az nincs és nem is tesznek ezen kívül semmit. Ennek az embernek az alap dolgok is hatalmas kihívások ,másokra van utalva ,és mégis boldog ,és ami fontos ezt a boldogságra való készséget motivációt át is tudja adni másoknak.És még nője is van (üzenem a sok 170 cm vagyok,csúnya vagyok , nincs nőm gyakoris klubnak) Ha valakinek ez kell hogy ráébredjen arra ,hogy a saját gondjai mennyire semmik nullák lényegtelenek más emberéhez képest aki ennek ellenére kimxolta azt amit a helyzetéből ki lehet ,akkor már éppen elég "nagy szám" és hasznos ,segítő ,amit tesz.
9/18 anonim válasza:
Én sosem értettem hogy miért várja azt bárki is, hogy más ember nyomorúságától érezd jobban magad?
10/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg rendkívül gusztustalan hozzáállás, hogy mivel Nick Vujicicnak nincsenek végtagjai, ezért más ne panaszkodjon, ne legyenek problémái.
2017. szept. 10. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!