A sikeres emberek miért magasak? Pl. Nagy cégek vezetője, ilyesmikre gondolok
Amúgy leggazdagabb emberek:
1. Bill Gates is csak 177 cm, ami ha nem is alacsony, de nem is magas kategória.
2. Jeff Bezos (Amazon.com) 171 centi, ami átlag alatti.
3. Amancio Ortega, 173 centi.
De például Zuckerberg szintén csak 171 centi.
13-as te azt látsz amit látni akarsz.
Ha már magyar min elnök akkor Horn Gyula mekkora volt?
Vagy Putyin mekkora: 168cm ,Sárközy francia elnök ?170 cm Ja és Napoleon ? 168cm ,Medvedev 165 cm ,Gordon Brown 167 cm , Sztálin 152 centi volt ..És ezek nem a fityfax szoftver média kft titkárnőt stikában qrugató ,marketing részlegének felkent senkijei akire te hivatkozol ,hanem tényleg millió emberre hatást gyakorló vezetők voltak-vannak, Szóval én nem tudom mit nézel de bődületes hülyeségeket írsz és a tényeket nem veszed figyelembe csak a szelektív látásodat erőlteted.
Ehhez még azt is hozzá kell vennünk, hogy inkább átlagos magasságú emberek élnek a bolygón, így nagyon az esélye, hogy egy nagy cég vezetője...de ha inkább törpék élnének a bolygón, s csak néhány (30%) magas ember, akkor minden bizonnyal romlana az esélyük, mert a többség határozza meg, mi néz ki jól.
A szószék is törpeméretű, az ajtók...minden a törpékre tervezett. (Alig van balkézre tervezett tárgyak, mert a jobbkezesek uralják a világot, úgy értem a többség jobb kezes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!