Nektek hogy változott a kedvenc színetek ahogy nőttetek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 20:05
11/21 anonim válasza:
Tiniként a fekete, aztán a szürke. Mostmár nem tudnék kedvenc színt mondaná, talán a bézs. :)
12/21 anonim válasza:
Gyerekkoromban a piros, de aztán nem szerettem mert a tűz jutott róla eszembe, es rettegtem a tűztől. Oviban minden lánynak a sárga volt a kedvence, természetesen én is azt vallottam favoritnak.
Most pedig már a kék. A sárgát pedig utálom.
14/21 anonim válasza:
Sárga, rózsaszín, narancs, kék, mostanában a bézs, mályva, szürke mert elegánsnak tartom
15/21 anonim válasza:
Régebben a rózsaszín, lila, narancssárga, kék, fehér voltak a kedvenc színeim, most a szürke, a barna, a zöld és a kék, valamint az ilyen bézses-világosbarnás árnyalatok.
16/21 anonim válasza:
Fekete és méregzöld, igazából mióta az eszemet tudom.
17/21 anonim válasza:
Sokáig a világoslila volt. Kis ideig barackszín. Aztán ahogy nőttem (18+), úgy kezdtem el inkább vonzódni a mélyebb, sötétebb színek felé. Most kifejezett kedvenc színem nincs, de szeretem az acélkéket, acélzöldet, püspöklilát és általában a sötétebb ékkőszíneket (mélyebb, gazdagabb kékek, zöldek), bordót, bogyós színeket.
18/21 anonim válasza:
A zöld volt, egy ideje viszont már nincs kedvenc színem.
19/21 Metionin válasza:
Ovis korom óta a kék és a fekete a kedvenceim.
27/L
20/21 Kinga20170526 válasza:
Régebben 5-6 évesen a rózsaszín.
7-9 évesen a zöld, és a citromsárga.
10-13 évesen a lila.
14-17 évesen a fekete...
Most pedig a kék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!