Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Isztambulban tényleg látni...

Isztambulban tényleg látni utcán pisilő férfiakat?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta,hogy amikor ő volt ott Isztambulban,sok utcán pössentő pasit látott.Igaz ez?Ugye nem?Ti látattok hasonlót?

2017. szept. 1. 18:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En meg nem lattam ilyet soha:D amugy vicces mert most is itt vagyok es miutan olvastam a kerdest nem valaszoltam rogton es az utana levo napokban pont meglattam eletem elso pasijat pisilni :D de azert nem az utca kozepen tette hanem kicsit elvonultan
2017. szept. 6. 23:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Több mint 15 éve élek Isztambulban, ennyi idő alatt, egyszer láttam valakit utcán könnyíteni magát, az is egy kisfiú volt, szóval igazán kiváncsi vagyok, az ismerősöd mit láthatott.
2017. szept. 7. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Mit csináltok ilyen sokan Törökországban? Miért éltek ott?
2018. jan. 20. 02:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Azert nem olyan meglepo, hogy egy kozel lassan 20 millios metropoliszban el jo par magyar :D. Aztan akkor a tobbi 3-4-5 millios nagyobb varosrol meg nem is beszeltunk... sokan vannak, akik itt dolgoznak, ide hazasodtak, itt tanulnak.
2018. jan. 20. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!