Isztambulban tényleg látni utcán pisilő férfiakat?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta,hogy amikor ő volt ott Isztambulban,sok utcán pössentő pasit látott.Igaz ez?Ugye nem?Ti látattok hasonlót?2017. szept. 1. 18:20
11/14 anonim válasza:
En meg nem lattam ilyet soha:D amugy vicces mert most is itt vagyok es miutan olvastam a kerdest nem valaszoltam rogton es az utana levo napokban pont meglattam eletem elso pasijat pisilni :D de azert nem az utca kozepen tette hanem kicsit elvonultan
12/14 anonim válasza:
Több mint 15 éve élek Isztambulban, ennyi idő alatt, egyszer láttam valakit utcán könnyíteni magát, az is egy kisfiú volt, szóval igazán kiváncsi vagyok, az ismerősöd mit láthatott.
13/14 anonim válasza:
Mit csináltok ilyen sokan Törökországban? Miért éltek ott?
14/14 anonim válasza:
Azert nem olyan meglepo, hogy egy kozel lassan 20 millios metropoliszban el jo par magyar :D. Aztan akkor a tobbi 3-4-5 millios nagyobb varosrol meg nem is beszeltunk... sokan vannak, akik itt dolgoznak, ide hazasodtak, itt tanulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!