Szeretők! Néztetek már bele valaha annak a szemébe, akinek a párjával együtt voltatok?
Nem elfogadott es remelem minden alkalommal vedekeztek. Amugy te nem kurwa vagy hanem rebanc. A prosti penzt kap a szolgaltatasert, te meg ingyen es bermentve megkaphato vagy amennyiben elozo heten mas huzott karoba.
De nem rosszallasbol mondom, csak szeretem neven nevezni a dolgokat. Az asztal az asztal, a szek az szek, a ribi az ribi. Ennyi.
Nem vagy k_urva, de a szerető sem az.
Semmi baj, hogy élvezed a szexet, hiszen független vagy. Viszont nem kell ezt mindenkinek tudnia. Nem tudom, hogy lehet, hogy mások annyira tudnak róla, hogy lek_urváznak.
Egyébként nem értem, hogy a te esetedhez hogyan jöttek a szeretők. Én őket sem savaznám egyből. Nem ők csalnak meg valakit. És ahol van esélye egy szeretőnek, ott eleve nem jó már a házasság. Arról nem is beszélve, hogy sokszor (főleg idősebbeknél) a férj és feleség között nyílt titok ez, már nem a szerelem miatt vannak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!