Lányok! Ti mennyire tudtok idegen helyen "szarni"?
Változó. Ha mászkálnak az ajtó előtt, vagy tudom, hogy hallani a másik szobából, akkor meg sem merem kockáztatni, és inkább szenvedek vele, míg hazaérek, még akkor is, ha pl. 3 napot töltök valakinél. :D Persze megpróbálkozom vele, igyekszem olyankor beülni, mikor várhatóan lesz 10 perc teljes nyugalom és biztonság. :D De még olyankor sem sikerül mindig, sokszor csak távozik némi khmmm gázocska (gondolom a többség ismeri a technikát, hogy kell halkan csinálni :D ), és aztán fáj tovább, de semmi, mert annyira feszélyez, hogy lehetnek a közelben.
De fesztivált is nyomtam már végig úgy, hogy nem voltam nagyvécézni egyszer sem, mert a mobilslozik már reggel 6-kor tele voltak mindenfélével, szállásunk nem volt, csak sátor, bokorba semmiképp nem kakiltam volna, a benzinkúton meg egyszerűen nem ment, mert már sorban álltak az ajtó előtt hárman. :D
Ugyanígy a többi nyilvános wc, ha tök üres az egész épület, akkor simán megy, de ha mászkálnak ki-be, akkor nem.
De pl. barátaimnál, rokonoknál nincs ilyen gond, de csak akkor szoktam ott elmenni, ha tényleg nagyon muszáj.
Nyilvános wc-t nem nagyon használok, hacsak nem sos a dolog. Vendégségben sem szoktam nagywczni. Inkább visszatartom és hazaviszem ha mégis ott jönne rám.
Egyetemen, munkahelyen simán megy a dolog. Nincs ezzel gondom.
Egyetemen volt olyan, hogy több fülke volt egymás mellett, ami alul-felül nyitott volt. Ha hallottam hogy valaki bejön és lehuppan mellém, hatalmasat fingik és potyog a kula, hallom, ahogy csobban a vízben, után megy az eszeveszett papírtépkedés, akkor inkább csak elüldögéltem ott csendben és megvártam míg elmegy az illető. Van, akit ezek szerint nem izgat a dolog, engem azért zavar, ha közvetlenül hallják hogy épp mit is csinálok, még ha tejesen idegen is az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!