Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 2100-ra hány milliárddal lesz...

2100-ra hány milliárddal lesz kevesebb a Föld lakossága?

Figyelt kérdés
Aki azt hiszi, hogy több lesz mint most, az hatalmasat téved!

2017. aug. 31. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem te tévedsz. 2100-ra nem lesz annyira lelakva a Föld, hogy csökkenjen az emberiség száma. Mellesleg, nyomorban is szaporodik az ember, még jobban mint jobb körülmények között. Jó példa erre Afrika, India. Enni nincs mit, mégis óriási a szaporulat.
2017. aug. 31. 22:14
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondják, valószínűleg 10-11 milliárd körül fog stabilizálódni a népesség.
2017. szept. 2. 11:54
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Te nem érted a környezetszennyezést, és az emberiség növekedését. Nem olyan mértékben szennyezzük, hogy a következő pár száz évben lakhatatlan legyen a Föld. A rossz körülmények ellenére növekvő népesség példájára meg ott van Afrika... Annyi kajájuk sincs a rossz körülményekben élő régióknak, hogy a negyedét tudják etetni a jelenlegi embereiknek, tele vannak vírusokkal és nemi betegségekkel, és k¡kuπt sárházakban élnek, de azért összetosznak 9 gyereket családonként.

Na ez az, ami miatt többen leszünk, mert ilyen az ember. :) Nem sokkal, mert közben lesz egy-két népirtás, de a 10-11 milliárd az valós számnak hangzik. :)

2017. szept. 2. 12:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Akkor a Földön minden a legnagyobb rendben van. 😃 Ez igen!
2017. szept. 3. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Ilyet ki írt? Senki, csak ezt látod bele mindenki válaszába, aki cáfolja a baromságaid. :)
2017. szept. 3. 18:58
 16/21 anonim ***** válasza:
16%
Jóval többen leszünk egy túlzsúfolt bolygón amit addigra tönkre teszünk. Nem lesz friss levegő, a vízert küzdeni kell. Óriási szegénység lesz. Megváltozik addigra minden. Nem szeretnék akkor élni. Jó hogy ebbe a korba születtem.
2017. szept. 10. 09:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Haha. Vagy mind meghalnak, vagy nagyon sokan lesznek/én már akkor nem leszek, ugye/

Nigéria lakossága megduplázódik a következő 10 évben, és az összes harmadik világbeli helyen szaporodnak mint a fene. Tehát azok, akiknek nem kéne!

2017. szept. 10. 11:01
 18/21 A kérdező kommentje:

Viszont, ha romlanak az élethez a feltételek, akkor csökkenni kell a bolygó lakosságának nem pedig nőni.

Egyre jobban tönkre vannak téve a termőföldek, átrendeződnek a vízkészletek, az óceánok túl vannak halászva, szennyezve...

2017. szept. 13. 05:32
 19/21 anonim válasza:
Felhozták már előttem példának Afrikát, meg a többi szegényebb területet. Hidd el, ott nem jók az életkörülmények, mégis egyre többen vannak. (Csak nem élnek olyan sokáig.)
2017. szept. 17. 15:36
 20/21 anonim ***** válasza:

Csak hogy a jelenlegi nyomorban szaporodnak, de ha az ember így folytatja akkor nagyobb lesz a nyomor és akkor lehet, hogy az embernek már nem lesz ekdve szaporodni.

Kiszámíthatatlan, de én arra voksolnék, hogy csökkenni fog a népesség 2100-ig.....

2018. jan. 1. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!