Sasuke Uchiha vs Hyuuga Neji? Szerintetek? :D Egyébként mit gondoltok róluk? Nekem ők a kedvenceim ^^
Jó ez sajnos igaz. :c
De azért Neji is elég erős volt..
Igazából pont, hogy nem volt igazán erős a shippuudenben. A sima Narutoban leiskolázott mindenkit, szóval ott oké, de a shippuudenben nem. Itachi úgy tépte volna szét, ahogy akarja, ha ugye akarta volna. Szóval a Borutóban lehet mondani, hogy Sasuke nemcsak erős, de jó harcos is. És Naruto is így van ezzel. Ők ketten lettek mocskosul erősek, de a többiek nem.
Amúgy egyértelmű, hogy Sasuke erősebb, mint Neji. Én leginkább egy Sasuke vs Gai senseit néznék meg. Az úgy mókásabb lenne. De szerintem Gai előbb fáradna ki a 7. kapujával, minthogy megölné Sasukét. A 8. kapu meg ugye őt is megöli. Na, mindegy. Sok harcot megnéznék szívesen, de ezek akkor is csak elméleti kérdések lesznek.
2 kérdést tettem fel:) Gyengébbek kedvéért igen,az egyik az hogy melyikőjük győzne,a másik pedig hogy ki a kedvencetek,vagy melyikőjüket szeretitek jobban^^
Am Neji is erősnek számított pedig,nem?:o
fúúúú nekem ők ketten voltak a kedvencem xD
Amikor Neji meghalt nagyon ideges voltam, hetekig sirattam . hát am a sima Narutoban Neji is erős volt,közel annyira mint Sasuke,de ettől függetlenül ja, Sasuke erősebb lenne sztem,de ki tudja, Nejit se becsüljük alá,főként mert taijutsuban elég jó volt.
imádom őket ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!