Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudnátok javasolni, egy...

Mit tudnátok javasolni, egy aktivitástól szorongó embernek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálom rövidre fogni, az az igazság hogy mindentől szorongok, ami kívül esik a komfort zónámból. Ez a szorongás nem csak azt jelenti, hogy belül kényelmetlenül érzem magam, hanem konkrét fizikai tünetei is vannak, mint például a remegés, izzadás, tehetetlenség, szájszárazság, hasmenés, hasfájdalom, hányinger, zsibbadtság érzet.

Mindig ilyen voltam, és amióta kikerültem a munka világába, nem találom a helyem. Ennek immáron 5 éve, és csak feszengve szenvedek munkanélküliként, vagy ha épp sikerül valahogy beleerőszakolnom magam egy munkahelyre, akkor annak 1-1.5 év után vége is szakad, mert normális végzettségem híján nem jutnak elég jó munkák nekem, csak a szívatások, az átverések, az igazságtalanságok és a klikkesedések vesznek körül, rettenetesen alacsony fizetéssel párosulva. Sajnos olyan anyagi helyzetben élek, hogy nem igazán tudnék tanulni, mivel az aktív munka elveszi az időmet, illetve ha munkanélküliként jelentkeznék képzésre, annak anyagi támogatása pedig nem lenne számomra elég. Mindenféleképp csinálni akarok valamit, de borzasztóan nehéz elindulnom.

1 hét múlva kezdek az új munkahelyemen, és a jelentkezéseim napján oda se tudtam figyelni arra, amit mondtak nekem. Úgy éreztem mintha ott se lennék, csak belül szorongtam, haza akartam menni, szédültem... Attól félek, hogy ez annyira kihat majd az első napjaimra, hogy el is küldenek hamar, meg is érdemelném. Egyébként ha itthon vagyok, vagy a barátaimmal/barátnőmmel, akkor teljesen normálisnak tűnök. Ha olyan dolgot kell tennem, amihez nincs kedvem, vagy új-ismeretlen, előjön ez a borzalmas dolog. Nem tudom mit csináljak vele. Nem vagyok társasági ember, nagyon utálom a tömeget, nagyon sokat elmélkedek és gondolkodom mindenféléről, eléggé melankólikus típusként láttam napvilágot, de emellett néha úgy érzem fel tudnék robbanni az energiától.

2017. aug. 28. 10:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenképpen sportot. Sokszor és sokáig. Előtte és utána relaxálást. Előbbi fizikailag fáraszt le, utóbbi pedig mentálisan nyugtat meg.
2017. aug. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!