Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az evolúció során a hím...

Az evolúció során a hím egyedek előbb kialakultak mint a nőstények, a feministák akkor miért is mondják néha azt hogy nincs szükség férfiakra? :DD

Figyelt kérdés
Erre adjunk valakit választ!

2017. aug. 22. 10:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
5%

Totál mindegy, hogy igaz vagy sem, én tisztelem a nőket minden tekintetben, de a feministákon alapesetben csak mosolyogni tudok.

Hirdetik, hogy szexjátékszerek a nők, és úgy tüntetnek, hogy pucéran kimennek az utcára, ha meg inzultálja őket valaki fel vannak háborodva.

Rosszul vannak, ha egy férfi kedves vagy épp illedelmes akar lenni, miért megalázó az neki, ha kinyitják az ajtót, vagy leülésnél alátolják a széket.

Hirdetik, hogy minden munkára képesek amire a férfiak, de 99%-uk még sosem végzett valódi, kemény fizikai munkát minimum 8 órában.

Aztán még lehetne részletesebben keresni a logikátlanságokat, de szerintem teljesen felesleges.

2017. aug. 23. 01:12
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Volt problémám nekem is a feministákkal, ők egy külön világ, de rájöttem, az ember úgy élhet egy teljes, boldog életet, ha nem akarja megérteni azt, hogy hogyan működnek más emberek.

Ehhez egy élet túl kevés.

Arra kellene, hogy elég legyen, hogy boldogan éljünk olyan mellett, aki elfogad, szeret, és inkább arra törekedni, ha nem találtunk még ilyen valakit, hogy megtaláljuk, bárhol is van.

2017. aug. 24. 04:21
 13/25 anonim ***** válasza:
5%
Na tuti ide is sok feminista jár. :D
2017. aug. 24. 05:31
 14/25 anonim ***** válasza:

68%, nem kell őket bántani, mindenkinek olyan elvei vannak, amit akar elfogadni, követni, én inkább azt tanácsolom mindenkinek, ne akarjon megérteni olyan embereket, amilyen nem önmaga. Képtelenség.

Nem kell bántani senkit, és akkor nincs háború. :)

(én sem pontoztalak le, nem tudom, ki lehetett)

2017. aug. 24. 09:33
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Én nem is bántom őket, szimplán csak nem értem több tekintetben őket, ahogy írtam is, bár ha valakinek jól esik, hát pontozzon le nem érdekel a %.
2017. aug. 24. 13:41
 16/25 anonim ***** válasza:
66%
Előre lehet tudni, hogy egy tudományosan megalapozott, intellektuális eszmecserében vehetsz részt, mikor a kérdés végén egy dupla szájas nevető fej van...
2017. aug. 24. 17:08
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

68%, látod, mindenki le van pontozva, tökmindegy, mit ír. :D

Akiről egy kicsit is érezhető, hogy pcse van(az ő elméleteik szerint)

75%, akkor dobj ide valami kábító témát, amiért fel kellene rád néznünk, úgyis erre vágytok, nem igaz??? :D:D:D:D:D:D:D

2017. aug. 24. 19:45
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
itt most több száj volt, remélem nem érzed most megterhelve magad. :)
2017. aug. 24. 19:47
 19/25 anonim ***** válasza:

#18 Megterhelve, letaglózva, és megrázva... Nem is jut eszembe semmi, amivel minimális emberi tiszteletet harcolhatnék ki magamnak egy anonim oldalon, egy olyan témával kapcsolatban, ami max felületesen érdekel. :(

Oh ne! Egy szomorú emoji! Hát engem is kezd megfertőzni ez a kór?!

2017. aug. 24. 20:15
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Itt a gyk-n csak dühöngeni lehet, tapasztalat, 2 hetet hiányoztam innen, és komolyan jobban éreztem magam.

Nem küldtek el a francba privátban, nem kontráztak rá valamilyen szakmai okoskodásomra, teljesen üdítő volt.

Csak a természetes emberi kapcsolatok, semmi telefon, stb.

Beteggé tesz az internet. :(

Az élet meg tényleg nagyon rövid.

2017. aug. 24. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!