Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 év alatt tényleg megváltozh...

20 év alatt tényleg megváltozhat egy ember gyökeresen?

Figyelt kérdés

Amikor gyerek voltam, az apám alkoholista volt és agresszív is. Engem nem bántott konkrétan, mert még kicsi voltam, de a testvéreimet ütötte is, meg én is emlékszem a szorításaira.

Az anyukám sosem tiltott el tőle és nem is mondott kifejezett értékítéleteket róla, de elmondta, hogy miket csinált.

Anya akkor küldte el végleg, amikor az apámnak kellett volna engem elhozni az óvodából és otthagyott, és kihívták ránk a gyámhatóságot. Ezután pár évig még elhurcolt a nagyszülőkhöz, de mindig beültünk félúton a kocsmába.

Ennek már több mint 20 éve.

Nemrég bejelölt az apám facebookon, de nem szólt egy szót se, csak pár hét múlva lájkolt valamit, amit kitettem. Nem nagyon értem ezt.

Anyu 2 éve meghalt és iszonyatosan hiányzik és olyan fura, hogy az apám él, de ez nem jelent semmit nekem.

Az oldalán mindig ilyen bibiliai idézetek vannak kirakva, meg kiderül, hogy az a nő, akivel összejött anyu után, még mindig vele él, összeházasodtak és egy ideig együtt voltak alkoholisták, de most már együtt megtértek és a kékkereszt alkoholistáknak szóló csoportba járnak rendszeresen.

A nőnek vannak gyerekei meg unokái és márt egy másik életet élnek és nem értem, hogy hogyan tud úgy élni egy városban velem meg a tesóimmal, hogy nem érdekeljük őt. De ha nem érdekeljük, akkor minek jelöl be. De ha bejelöl, mert érdeklem, akkor minek nem szól egy szót sem és lájkolgat?

Tényleg lehet, hogy a megtéréssel meggyógyuilt az alkoholizmusból és most már jó ember és érdemes lenne vele kapcsolatot fenntartani, vagy aki nem jó ember, az nem is lesz jó sosem?

2017. aug. 20. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez vagy egy szép kedves történet lesz mert tényleg megváltozott, vagy kiderül hogy csak pénzhiánnyal küszködik.
2017. aug. 20. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenki megérdemel egy esélyt. Igen megváltozhat,csak tőled függ miként döntesz. Valószínű azért nem ír,mert szégyelli magát.
2017. aug. 20. 16:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Én is pénzhiánnyal küszködök :D

Hát nem tudom, akkor lehet írok neki. Bár szerintem nem nekem kellene igazából...

2017. aug. 20. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Írtam és nem válaszol. Ez tök beteg.
2017. aug. 22. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!