Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kire mondják azt hogy "Normies"?

Kire mondják azt hogy "Normies"?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már ezt, de nem tudom mit jelent. :/

2017. aug. 19. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Kb átlag, mindennapi tucatemberek, akikben nincs semmi szembeötlő...
2017. aug. 19. 21:03
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Ezt a szót eddig csak femináciktól hallottam :D így próbálják sértegetni a normális (értsd: nem femináci) embereket
2017. aug. 19. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
#2 hogy az istenbe találtok ti ennyi """feminácit""" nekem még jóformán egyel sem sikerült találkozni eddig a neten. Direkt keresitek őket, vagy mi?
2017. aug. 19. 22:16
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
#3 örülj neki :D én youtubeon szoktam látni a videóikat, olyan mint egy vírus, egyet megnézel és ezer másikat fog ajánlani a youtube, és persze azokat is muszáj lesz megnézned, mert nem hiszed el, hogy ilyen fokú butaság tényleg létezik...
2017. aug. 19. 22:56
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Az átlagnép gúnyneve, akik max csak felszínesen vagy még annyira sem jártasak egy adott témában. Nem merülnek el mélyebben valamilyen kultúrkörben, rajongótáborban vagy rétegérdeklődésben, hanem inkább az átlag közvéleményhez vagy közízléshez igazodnak. Azokat a dolgokat kedvelik, amik népszerűek a többi átlagember között, nincs igazán önálló gondolatuk, és idegenkednek a szokatlan dolgoktól.

Sokan a kifinomulatlan, műveletlen, proli birka szinonimájaként használják a szót, de általános értelemben a "normie" csak annyit jelent, hogy közönséges átlagember.

2017. szept. 7. 14:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2017. szept. 7. 20:44
 7/10 anonim válasza:
100%
A tömeg embereket nevezik így legtöbbször.
2018. ápr. 9. 02:03
 8/10 abelmaster válasza:
70%
A normie az akinek szar a humora tömeg véleménye van és missht szerű mainsream zenét hallgat
2020. ápr. 17. 22:22
 9/10 anonim válasza:

Gyakorlatilag a normál emberekre egy kifejezés.

-nincs saját véleménye

-szar a humora

Olyanok kb mint a bepogramozott robotok,

mindig ugyan azt csinálják mindanyian.

Az átlag emberek csúfolására használják általába.

2021. ápr. 13. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon jól leírták,egy romantikus filmben a lány direkt úgy hívja a srácot,én ott hallottam először ezt,úgyhogy abban is meg lehet nézni,hogy mit jelent:D (Film: Egy év az élet (2020)) De amiket leírtak azt,aki be van nagyon feszülve és nincsenek önálló gondolatai vagy tervei,,,ugyanolyan,mint a többi"
2021. dec. 12. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!