Ennyire elítélendő ez, esetleg csak irigykednek?
Ez a téma nagyon jól hangzik, de nagyon nem vagyok benne otthon...
Amúgy nem vagy ezzel egyedül én is évek óta bizonyoso emberektől kapom az ívet, mert mindig azzal kerestem a pénzt, ami nekem szimpatikus volt, és amit szeretek csinálni,de ez sokak számára olyan mintha valaki óriási bűnt követne el...ezek az emberek általában azért olyanok amilyenek, mert ők nem tudják ezt megtenni így marad a másik lenézése....
Dehogy keresed meg a 675 ezer forintotXD
Valami idióta piramisjátékra próbálsz itt balekokat keresni...
Úgyhogy a kérdésedre válaszolva, bizony egy lusta, semmirevaló ember vagy, sajnálom az anyukád/feleséged/akárkidet, aki fáradtságos munkával megkeresi a te zabálnivalód árát!
Miért? Kellene irigykedni? Régi tapasztalt informatikusok kétszer vagy háromszor ennyit megkeresnek (nettóban) úgy hogy azt csinálják amit szeretnek.
De szerintem is érdekes eset. Ha valaki ebből 675 ezer forintnyi mennyiségű kriptopénzt bányászik ki akkor már több millió forint értékű számítógépparkja kell hogy legyen (3-4 de lehet hogy 5 milliós értékben a tavalyi árakon de most lusta leszek mindent pontosan kiszámolni). Ha valaki amúgy is csak 120-180 ezret keresne egy munkahelyen rendes munkával akkor a gépekre szánt pénz nem jöhetett össze egykönnyen. Ez most ok legyen mindegy.
675 ezer forintból ha levonjuk az adót és a rezsiköltséget (elég tetemes az áramfogyasztás) és egyéb esetleges járulékos költségeket akkor marad kb 300 ezer ft. Magyarországon kb az átlagfizetési szint és nem mondanám hogy irigylésre méltó. Azt még nem is vettem bele a dolgokba hogy elég jelentősen ingadozhat a bevétel mert a kriptopénzek árfolyama is nagyon billeg és a nehézség is nő idővel arányosan (és ezzel folyamatosan csökken az időegységre jutó megkereshető pénz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!