Nem túl kommunikatív emberként idegenvezető tanfolyam?
Mivel nem vettek fel sehova, és találtam egy ilyen okj képzést, gondoltam, miért ne? A nyelvtanulás is érdekel, meg a kultúra, történelem, stb. Az egyetlen bajom a kommunikációval van, ami ugye ebben a szakmában elengedhetetlen. Nem vagyok az a nagyon kuka ember, hogy némán ülök egy helyben, de nehezen oldódok fel, és nem jön annyira zsigerből a mindenkivel vidáman eldumálgatás. Szóval ha kell, tudok mások előtt beszèlni, de meg kell magamat erőltetni, és előtte mindig izgulok. Szerintetek ez javulna, ha minél többet gyakorolnám a kommunikációt, mások (úgy értem, több ember) előtt való beszélést, vagy ilyen tulajdonságokkal csak kinszenvedès lenne? Amúgy ha ez esetleg még segít, elvileg INFJ személységtípus vagyok, bár nem akarom magam beskatulyázni, de talán így jobban ne tudtok határolni.
Előre is köszönöm az értelmes ès nem bunkó kommenteket.
Koszonom a valaszokat! :) Hat igen, en is igy vagyok ezzel, ha feloldodtam, mar sokat beszelek, csak a kezdet nehez. :) Szerintem belevagok, aztan lesz ami lesz.
De ha valaki tud meg tanacsot adni, johetnek nyugodtan a tovabbi valaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!