Fiúk! Miért jönnek be az ilyen lányok?
Volt egy lány, nevezzük Laurának. Együtt jártunk általánosba, és végig barátnők voltunk. Ugyanazt a gimit is választottuk, azonban 10.-ben megszakadt a barátságunk, mivel csúnyán elárult.
Laurának hófehér bőre,világosbarna göndör haja,nagy kék bociszemei, telt ajka, édes mosolya van. 165 cm körüli,50 kg, formás. Nem fogok hazudni, irigyelni való külseje van,ez vitathatatlan.De azt hogy az egész gimiben minden fiú őt istenítse, soknak tartom. Látványnak tényleg nem utolsó,de le kell hogy szögezzem hogy belülről már nem ilyen szép, ennek ellenére nagyon elő tudja adni magát.Ha közelebbről megismered, akkor a kedves, mézes-mázos borításon is túl látsz. Nem tagadom hogy kedves, segítőkész, és empatikus, de borzasztóan manipulatív, megbízhatatlan, hazudozós, nincs humora, nem is érti a poént, és hát eléggé butácska. Ne értsétek félre, nem sajnálom tőle a fiúkat, bár nem tagadom hogy lányként nyílván van bennem egy kis irigység.Magamat nem tartom szépnek,és tudom hogy belülről sem én vagyok Szűz Mária. Tehát azt még megértem, hogy én nem kellek a fiúknak, de annyira sok cuki, elbűvölő lány van, akik lehet kívülről csak aranyosak, és nem szépek, de a belsejük lehengerlő.
17/L
Mert sokak agyát elborítja a nemi vágy, ha látnak egy csinos lányt, azon túl már kevesen akarnak vagy képesek ilyenkor látni, amit a küllem takar.
Ne félj, az én szememben te vagy a jobb csaj. :D Gyere, hívj meg egy kávéra! 29F
Esetleg még ez ellen tehetsz ha valamilyen hobbi útján szerzel fiút. Én pl egyetemen ha ugyanolyan szakon van valaki akkor az egy jó izé ebből a szempontból. Pl én mérnökinfósként próbáltam már így. És akkor ugye már van egy-két közös téma, pl nem néznek le amiatt hogy informatikus vagyok :D
Ha valami érdekel és azt szokták csoportosan csinálni, akkor ott is összefuthatsz valakivel így random :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!