Mennyire vagy aljas? Felismerted már előre ha kínálkozott egy lehetőség visszaélni megalázni kicsinyes bosszút állni hogy ez aljas lépés?
Minimálisan.
Igen, sokszor, egyszer éltem vele. Nem csesznék ki önszántamból olyasvalakivel aki bízik bennem.
Hát, ha engem megsért, vagy csalódom valakiben, akkor hanyagolom/ignorálom/leépítem/kerülöm. Mondjuk most nemrégiben fülembe jutott, hogy az egyik "barátomnak" (már nem az) visszanyalt a fagyi, és éreztem azért elégtételt, bár nem én voltam az okozója.
Na, de mi történt?
Közepesnek mondanám.
Alapból kedves vagyok mindenkivel, de kölcsönkenyér visszajár alapon, ha valaki packázik velem, annak meg lesz az eredménye.
Ha valamelyik szerettemet bántják, annak is simán beolvasok, bosszút állok, arrogáns leszek vele.
Ja, hogy nem fog kedvelni?
-S..rok rá, ha jó viszonyt akar, akkor ne viselkedjen köcsög f...z módjára.
Én a csendes, passzív bosszút szoktam használni, ha adódik rá lehetőség. Ez olyan helyzet, amikor valakinek tudnék segíteni, de tudatosan nem teszem, inkább hagyom szenvedni, és magamban csak nevetek rajta.
Persze ezt ki kell "érdemelni" előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!