Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagy aljas? Felismert...

Mennyire vagy aljas? Felismerted már előre ha kínálkozott egy lehetőség visszaélni megalázni kicsinyes bosszút állni hogy ez aljas lépés?

Figyelt kérdés

#szent vagyok #na te féreg
2017. aug. 15. 14:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok aljas. Nem szoktam visszaelni masok bizalmaval. :)
2017. aug. 15. 14:36
 2/21 anonim ***** válasza:

Minimálisan.

Igen, sokszor, egyszer éltem vele. Nem csesznék ki önszántamból olyasvalakivel aki bízik bennem.

2017. aug. 15. 14:39
 3/21 A kérdező kommentje:
Azokkal kitolok akikről lerí hogy át akar cseszni vagy bizalmamban volt de átvert . Bosszút is állok , van mikor nyíltan leckéztetek van mikor titokban elvarrva minden szálat ....
2017. aug. 15. 14:41
 4/21 anonim ***** válasza:

Hát, ha engem megsért, vagy csalódom valakiben, akkor hanyagolom/ignorálom/leépítem/kerülöm. Mondjuk most nemrégiben fülembe jutott, hogy az egyik "barátomnak" (már nem az) visszanyalt a fagyi, és éreztem azért elégtételt, bár nem én voltam az okozója.

Na, de mi történt?

2017. aug. 15. 14:41
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Olyanokkal szemben nem, akik szeretnek, és megbíznak bennem. De olyanokkal, akik rosszat tettek, ártottak nekem, kimondottan bosszúálló patkányként viselkedek. És közben még nevetek is. Nem aljas lépésnek tekintem ezt, hanem igazságszolgáltatásnak.
2017. aug. 15. 14:42
 6/21 anonim ***** válasza:
28%
Hjaaaj. :DD Hagyjuk már, csak itt jár a szád, ez tipikusan olyan nagyzolás, amit az ilyen kopasz béemvés lakótelepi akcióhősök írogatnak ki faszbukra. Nem vagy te nagy játékos. :D
2017. aug. 15. 14:43
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Mármint a kérdezőnek szántam. :D
2017. aug. 15. 14:43
 8/21 anonim ***** válasza:

Közepesnek mondanám.

Alapból kedves vagyok mindenkivel, de kölcsönkenyér visszajár alapon, ha valaki packázik velem, annak meg lesz az eredménye.

Ha valamelyik szerettemet bántják, annak is simán beolvasok, bosszút állok, arrogáns leszek vele.

Ja, hogy nem fog kedvelni?

-S..rok rá, ha jó viszonyt akar, akkor ne viselkedjen köcsög f...z módjára.

2017. aug. 15. 14:52
 9/21 anonim ***** válasza:

Én a csendes, passzív bosszút szoktam használni, ha adódik rá lehetőség. Ez olyan helyzet, amikor valakinek tudnék segíteni, de tudatosan nem teszem, inkább hagyom szenvedni, és magamban csak nevetek rajta.

Persze ezt ki kell "érdemelni" előtte.

2017. aug. 15. 15:21
 10/21 anonim ***** válasza:
Kicsinyes és végtelenül szánalmas dolognak tartom a bosszút, ha sérelem ér azt szépen lezárom magamban, az illetőt pedig eltávolítom az életemből, probléma megoldva.
2017. aug. 15. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!