Találhatok párt ilyen alakkal?
Figyelt kérdés
+100 kg felett vagyok, de viszonylag jól eloszlik rajtam (kép privátban) a felesleg.
Vajon lesz olyan ember, aki ezt elfogadja?
Egy bizakodó fiatal lány
2017. aug. 14. 23:28
11/19 A kérdező kommentje:
Nyugi 65%-os, privátban elküldtem mindenkinek aki írt:D
2017. aug. 15. 08:50
12/19 anonim válasza:
Siman ha cserebe elfogadod azt h a parod is legalabb olyan sulyu lesz mint te. Nem kell kep.
13/19 anonim válasza:
És mi a halálért nem fogysz le? Kérdezem joggal, ha már ezt a kérdést ki kellett írnod...
14/19 anonim válasza:
Szerintem simán, nem feltétlen keresi minden férfi azokat a lányokat akiket az első szél a háztetőig repít.
A képet én rád bízom ha szeretnél küldj, ha nem, nem, max véleményt mondanék.
Bár ha amagasságod emgírod az is sokat számít, mármint hogy írod jól oszlik el.
15/19 anonim válasza:
Persze! Sok férfi elfogadja, mert egy nő nem csak pusztán cm és kg, sőt sok férfi vonzónak találja az ilyen alkatot, nekem tetszenek a duci lányok. Kérhetek képet?
16/19 anonim válasza:
Hogy lepontozott a sok farokverő 😀
17/19 anonim válasza:
Húzz innen, én vagyok az igazi 65%os.
19/19 anonim válasza:
100%, hogy van. Én kifejezetten imádom a dagi lányokat. Sőt a nagyon dagi is belefér nekem. Szóval csak a megfelelő partnert kell megtalálnod. :)
Remélem megbíztattalak. :)
22/F
Küldhetsz képet ha szeretnél és válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!