Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért "gáz" férfiként szeretni...

Miért "gáz" férfiként szeretni a macskákat?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az állatokat, különösen a macskákat. Néhány haverom szerint ez "nem normális". azon rökönyödtek meg hogy nálam benn él a házban 2 macska, van hogy felülnek az asztalra, vagy épp mellettem alszanak, stb. Szeretek beszélni róluk, és ha van valami kis spórolt pénzem azt rájuk költöm. Néhány embernek ez miért fáj? Nem értem. 25F

2017. aug. 12. 09:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Megfigyelheted a tényleg keményfiúk nem pitbult tartanak, hanem macskát. Filmvásznon is láttam amikor a maffia falkavezére macskát simogatott az ölében. Mert egy férfi mellé nem kell pitbul, hogy kemény (félelmetes) legyen. pl. Mike Tyson is imádja a macskákat.
2017. aug. 12. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Én a kutyákat is, macskákat is szeretem és magasról teszek rá, hogy kinek mi a véleménye erről. Ezt tudom javasolni neked is.
2017. aug. 12. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem emögött az lehet, hogy a férfiak hajlamosak azt hinni, hogy ők egyenesebbek és gerincesebbek, mint a nők, és nekik mennyivel fontosabb az összetartás, barátság... ehhez meg hozzájön az, hogy a macskák és kutyák viselkedését sokan úgy interpretálják, hogy a kutya önzetlenül szeret és mekkora jó barát, a macska meg hálátlan (én inkább úgy látom, hogy a macska szuverénebb, nem feltétlenül hálátlanabb, és a kutya sem feltétlenül óriási szeretetből teszi azt, amit). És ebből az jön, hogy a kutya az férfiasabb. Illetve a másik, hogy minél nagyobb vmi, annál férfiasabb, és kutyából több nagyobb testű van, mint macskából. Mert alapvetően a kis testű kutyákra is rá szokták fogni, hogy férfiatlan tartani.

Amúgy sztem ez óriási baromság. Én alapvetően szimpatikusnak tartok minden embert, aki szereti az állatokat.

2017. aug. 14. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!