Miért "gáz" férfiként szeretni a macskákat?
Szerintem emögött az lehet, hogy a férfiak hajlamosak azt hinni, hogy ők egyenesebbek és gerincesebbek, mint a nők, és nekik mennyivel fontosabb az összetartás, barátság... ehhez meg hozzájön az, hogy a macskák és kutyák viselkedését sokan úgy interpretálják, hogy a kutya önzetlenül szeret és mekkora jó barát, a macska meg hálátlan (én inkább úgy látom, hogy a macska szuverénebb, nem feltétlenül hálátlanabb, és a kutya sem feltétlenül óriási szeretetből teszi azt, amit). És ebből az jön, hogy a kutya az férfiasabb. Illetve a másik, hogy minél nagyobb vmi, annál férfiasabb, és kutyából több nagyobb testű van, mint macskából. Mert alapvetően a kis testű kutyákra is rá szokták fogni, hogy férfiatlan tartani.
Amúgy sztem ez óriási baromság. Én alapvetően szimpatikusnak tartok minden embert, aki szereti az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!