Nő vagyok,van vaginám is,tisztában vagyok vele,hogy előfordulhatnak fertőzések,erre vannak készítmények,amik orvosolják az esetleges problémákat. Nem tartom tabunak a témát és a férfiakkal is előfordulhatnak ezek a dolgok... A videón szereplő kampány nevetségesen gagyi,ez tény,de nem értem,miért érzi ezt akárki sértőnek. Ha beszélő péniszek lennének Farokferci meg ilyesmi nevekkel,akkor sem gondolnám,hogy ez milyen szinte ledegradálja a férfiakat. Így a nők esetben sem gondolom ezt. Tényleg nem értem a problémát. Nem kell szégyelni a nunit,ettől vagyunk nők. :D
2017. aug. 10. 16:34
12/22 anonim válasza:
Én örülnék ha beszélő péniszek beszélnének a TV-ben kifejezetten hozzám!
2017. aug. 10. 16:35
13/22 anonim válasza:
Sértő, vagy nem sértő, az ilyesmi már velejárója a "fogyasztói társadalomnak".
2017. aug. 10. 16:40
14/22 anonim válasza:
Kérdező, nőként azt kell, hogy mondjam, hogy ilyen pitiáner szarságon fennakadni a túlérzékenység csúcsa.
2017. aug. 10. 16:41
15/22 anonim válasza:
Nem csak Te, a nők mindig minden szaron megsértődnek.
2017. aug. 10. 16:42
16/22 anonim válasza:
"Nem csak Te, a nők mindig minden szaron megsértődnek."
Ezt pont te írod, duzzogi megintnincsbarátnőmmindenlánytutálok úr? :D Nézd már meg, szinte egyik nő sem találta sértőnek.
2017. aug. 10. 16:50
17/22 anonim válasza:
Ahogy a #16-os példa is mutatja.
2017. aug. 10. 17:31
18/22 anonim válasza:
Dr. Farkinca Dömi Döngölő, tudjátok Ő a vaginák kéményseprője. Egy kiadós döngice után megered a vaginák nyelve. Ekkor hétköznapi témák merülnek fel, nem világi dolgok. A vaginákat nem érdekli Koera és USA, nekik megvan a maguk kis világa.
2017. aug. 10. 18:13
19/22 anonim válasza:
Azok után, hogy a mindenki által elérhető tévécsatornákon fő étkezési időben ismétlik halomra a körömgombás meg a hüvelyfolyásos - és hasonló - "reklámnak" álcázott nyalánkságokat, ez már szinte felüdítő, nem hogy sértő!
2017. aug. 10. 18:32
20/22 anonim válasza:
#15 Emlékszem, apák napján a blikk, vagy valami ehhez hasonló gagyi netes lap lehozott egy cikket "jóképű apukákról" erre kirobbant a hiszti, hogy manapság a férfi csak egy csinos pofi a nőknek :((8((8(( szóval hagyjuk ezt..
Amúgy ez szerintem nem sértő, hiszen a reklám nem magukról a nőkről szól, hanem a vaginákról. Ez kb olyan, mintha egy fogkrém reklámban a fogak megbeszélik, hogy hú, milyen jó fogkőmentesen élni, de ilyenkor mégsem asszociál arra senki, hogy ember=szép fogak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!