Miért ilyen a legtöbb meleg? Mit tehetnék én, hogy elfogadjam ezt az egészet? (meleg kérdés)
Meleg vagyok és ha ez nem lenne elég mellé elég "szögletes", " régimódi" nézetekkel vagyok megáldva.
Szeretnék egyszer (illetve szerettem volna, jelenleg szörnyen kiábrándult vagyok) kapcsolatot, pont olyat, mint ahogy az két heteró közt lenni szokott, de a többség mióta felfedezte a farkát csak azt tartja fő szempontnak hogy legyen hova beraknia, vagy benne legyen valaki. Mindegy kivel, mikor, hol csak legyen szex.
Elég depressziós, lehangolt vagyok emiatt, és minden egyes ismerkedés után egyre inkább elkeseredek, csalódok az emberekben. Ösztönlényként tekintek már a melegekre akik ha kielégítik a szükségletüket már mennek is a saját dolgukra. Sosem ugráltam a Pride-ért, a melegházasságért, én csak szerettem volna egy társat magam mellé.
Hasonló gondolkodású srácokkal levelezgetnék, de azt planeton sem tehetem meg mert ott is csak a kép meg a farokméregetés számít. Ne haragudjatok ha hosszú lett, csak teljesen lehangolt vagyok és ki kellett írnom magamból, nehezemre esik feldolgozni. Elég volt ránéznem a gyakorikérdéseken a Homoszexualitás rovatra és már elment az életkedvem.
A férfiak mások mint a nők.
Hidd el,a legtöbb családos férfi is félrekupakol..
a 2-es leírta a lényeget: a heterok pont ugyanilyenek, annyi a különbség, hogy a melegek nem játsszák meg magukat.
a legtöbb kapcsolatot is a szex mozgatja. ne gondold azt, h heteroként könnyebb dolgod lenne.
Nem csak a melegek ilyen kanosak. Mások is.
Sajnálom, hogy nem találtál még magadnak párt.. :(
Nekem van egy meleg ismerősöm, olyan félhavonta mutogatja nekem képen az új fiúit, és olyankor mindig nagyon boldog. 16 éves.
Igaz, a végén rájön, hogy nem hozzá illik az a fiú, de akikkel eddig találkozott, egyik se volt kanos - legalábbis ennyire biztos nem.
Nem hinném, hogy el kéne fogadni ezt a helyzetet..mármint élni tudni kell mellette.
Remélem találsz majd egy olyan fiút, akivel leélheted az életed ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!