Kinek milyen megrögzött hobbija, vagy "hobbija" van?
a közhelyeseket is írjátok le,pl fotózás,ilyesmi,mert sajnos én nekem most nincs hobbim
régen valutákat gyűjtöttem,volt pl szlovák koronám,ami már nincs....:D
lepkeb*zi is voltam,és denevérbu*i is kisebb koromban
de van aki numizmatikál,órákat gyűjt,érméket,szappanokat,parfümöket,egyedi dolgokat,stb....meg ugye mindent
mi a hobbitok?
Rajzolás, színezés, firkálás.
Mindig és mindenhova.
Másokat az órán azért üvöltötték le, mert beszélgettek, verekedtek, dobálóztak, engem azért mert rajzoltam.
Hú de utálom én ezt, remélem középsuliban már nem foglalkoznak ezzel.
olvasni én csak azért,hogy tájékozottabb legyek,nekem az nem hobbi kategória :D de ez én vagyok
hát...soha nem értettem,hogy egyesek miért tudnak olyan szépen rajzolni,én és mások meg miért olyan bénán? ha szépen tudnék rajzolni,biztos én is rajzolnék,vagy nem :D
hehehehehe
ezen most azért jót kacagtam :DDDDDD
Puzzle 😁
Szerencsere a párom nem szól bele, pedig el van foglalva folyamatosan az ebédlőasztal. A mélytányérokat használom mikor szín és forma szerint válogatok. Dehát ilyen ez a hobbizás 😁 van hogy egésznap, ha megunom akkor pár napig nem nyúlok hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!