Hogyan tudnám fejleszteni a látókörömet és a vitakésségemet?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nagyon sokszor próbálok nagyon sok dologra rálátni és helyesen megitélni és vitatkozni is róla. Nagyon sok dologra van nagyon jó rálátásom és véleményem. De nagyon makacs is tudok lenni egy vitába és sokszor nem sikerül beleélni magam másnak a helyzetébe, mondjuk akár egy cigányéba meg akár egy nőébe. Szerintetek, hogy lehet ezen picit válzoztatni és fejleszteni a tudásom, vitakésségemet?2017. aug. 2. 02:42
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy nyugodt természetem van de néha ha egy olyan témával találkozok ami felhúz, azt inkább figyelmen kívül hagyom és nem is törődöm vele. Vagy ha valakinek a véleménye nagyon nagy hülyeség és nem is foglalkozok vele de azért jó lenne ismerni másnak is a szemszögét. 17 éves fiú vagyok (ha ez valamennyire érdekes)
2017. aug. 2. 02:47
2/3 anonim válasza:
Olvass sokat. Mondjuk a helyesírási könyvet, és fejlődik majd a vitakésZséged.
3/3 anonim válasza:
Minden vita arról szól, hogy ellenkező álláspontok ütköznek, és ezeket érvek/ellenérvek segítségével (vagy egyéb eszközök, mint bézbózütő) a másikra erőltetjük. Na, ezt az erőltetést nem kéne erőltetni, mindenkinek megvan a saját igaza, a saját meggyőződése, hite, ésatöbbi. Az én (vélt) igazam és igazságom sokszor nem igaz másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!