Lányok ez bejönnek nektek?
Hihetetlen, hogy az ilyen kérdéseknél mennyi káros válasz van! Nem tudom, hogy csak rosszindulatból adtok hiú reményeket és közhelyeket, vagy jóindulat vezérel, csak fogalmatok sincs a világról - a lényeg, hogy inkább ne tegyétek. Ezeket a baromságokat, hogy "az önbizalom belülről jön" "nem számít a testalkat" stb. hagyjátok meg magatokban, mert tényleg rengeteget ártotok vele a bizonytalan segítségkérőknek!
Kérdező, neked meg adok egy valóban használható tanácsot. Rajtad áll, hogy megfogadod-e, de figyelmeztetlek, ha álomvilágban élsz, akkor iszonyatosan meg fogod szívni!
Már eleve ott rontod el a dolgokat, hogy ez a lány számodra ilyen bálvány lett, akit imádsz már most, akiért bármit megtennél, aki már most túl fontos neked.
MIÉRT IS? Mert jól néz ki? Mégis mi a bánatot tett ez a lány azért, hogy fontos legyen neked? NEM LEHET FONTOS SZÁMODRA. Érted? Ha már most ekkora fontossággal bír, már látszani fog rajtad, ideges leszel - akkor pedig el is úszott az esélyed.
A nőknek az értékes hímek kellenek. Az értékes az, aki alkupozícióban van. És tudod ki van abban? Akinek kevésbé fontos a kapcsolat. Ismétlem: akinek kevésbé fontos az adott kapcsolat, az uralkodik.
Ha neked már most ilyen fontos ez a csaj, akkor ki vagy szolgáltatva neki, ergo ő van alkupozícióban, tehát te értéktelen vagy.
Ha beszélni akarsz vele, akkor beszélj - de kezeld úgy, mintha az iskolás unokahúgod lenne. Akit bírsz, bár néha az agyadra megy, akit ugratsz néha és AKITŐL NEM AKARSZ SEMMIT. Ez majd leveszi a hátadról a terhet, és lazábbá tesz.
Ez még mindig nem garancia a sikerre. Sok tényezőből áll az a tulajdonsághalmaz, ami egy férfit vonzóvá tesz egy nő szemében. De nem sok választásod van.
Ha betartod a tanácsom, akkor LEHET, hogy összejön valami.
Ha nem tartod be, akkor BIZTOS, hogy nem jön össze semmi.
10:19
Igazad van.az a baj hogy régóta tetszik és elkönyveltem magamba hogy biztos jófej meg ilyenek,és lehet ez tetszett meg benne,közbe meg lehet pont ellenkezőleg van.lehet tul sokat gondoltam rá és úgy kezeltem már a dolgot hogy milenne ha együttlennénk. Beleéltem magam.elkell fogadnom hogy semmi közünk egymáshoz...
Megszivtam rendeaen.elkezdem beszélni vele erre meg irtam neki ő m3g m3g sem nézte az üzenetet kb egy napja...
Ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!