Miért megy ez itthon?
Mert a magyar az egy olyan organizmus ami az államalapító rovarokhoz hasonló társadalmi rendszereket szereti. Például a feudalizmust. Vagy a diktatúrákat. Amelyekben van néhány egyenlőbb, a többi meg jobbágy vagy közmunkás, évszámtól függő elnevezéssel.
Amikor a 70-es években kialakult egy egész jó jóléti társadalom, az embereket szinte irritálta az hogy nincs szegény akin lehetne élősködni vagy akinek a szájába törölheti a sáros csizmáját. Ezért létrehozott egy olyan rendszert amiben van bőven szegény és így már lehet például Felcsúton nyeregvasutat létrehozni a szegények adójából. A magyarok genetikáját nem lehet megváltoztatni, csak egy rendes országot lehet keresni.
Mert nem a vetités a lényeg mint pl az angoloknál hogy mindig azt illik mondani hogy minden rendben es kinézik a panaszkodókat.
Itt olaszos őszinteség van divatban és nem a külcsín.
Azért,mert nálunk arra elég a munka,hogy kifizetsd belőle a rezsit,és egyél valamit.
Valakinek meg még arra sem.
Ha nem fizetik meg az embereket nem motiváltak,életuntak.
Pontosan ezért...
Mert mindenki másra vetíti ki a bajait... mert ha rosszul élsz, arról nem te tehetsz hanem a politika...
Régen én is ilyen voltam, szerencsére valami megváltozott bennem és elkezdtem magam megoldani a gondjaimat, nem pedig a politikától várni...
Gyári melós voltam, szarul kerestem... kimentem németországba gyári melósnak jól keresni... de csodák csodájára nem változott az önbecsülésem... hazajöttem elvégeztem a gyerekkori álomszakmámat (asztalos) elkezdtem elősször feketén melózni aztán vállalkozást csináltam, annyit keresek amennyit dolgozok, szeretem a munkámat és nembkesergek a politikán... faxnak kell mindent arra fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!