Szerintetek milyen tulajdonságai, vonásai vannak egy igazi férfinak? Mitől férfias valaki?
Ez csak az én véleményem: tudom, hogy az alkat genetikai adottság, de nekem a férfi 180 cm-nél és 90 kg-nál kezdődik. (Másnak más jön be, oké.) Jobb, ha biztonságban érezhetem magam mellette. Én azt is szeretem, ha szőrös egy férfi (kar, láb, mellkas), illetve kiáll magáért és másokért, figyelmes, van műszaki érzéke és önálló véleménye, egzisztenciája...
Nem csodálom, hogy 31 évesen nem találtam még ilyet... :D
Előttem egy igazi férfi kb. ilyen:
Strapabíró, megbízható, feltalálja mindenhol magát, erős, közösségi ember
Előttem 2 kép van a férfiről, az egyik a hatalmas, kigyúrt, kiedzett szakállas modern viking, aki nem riad meg semmitől.
A másik egy borostás, jól öltözött, átlagos alkatú üzletember, aki a társadalomban akárhol el tud helyezkedni.
Emellett szerintem fontos, hogy egy férfi megfelelő körülményekben nevelje fel a gyerekeit, és többre becsülje őket, mint bármi mást.
Belsőre: lehet vele nagyon sokat beszélni akarmiről. Feltalálja magát különböző helyzetekben. Tud gyengéd lenni. Jól bánik a gyerekekkel.
Külső: a magasság mindegy. Nekem a szőrös vikingek jönnek be 13 éves korom óta. A komoly arcvonásokat szeretem. Legyen inkább macis mint vékony. Zöld szeműek nálam előnyben vannak. Szexi a mély hang. Fontos a szép vádli és fenék.
Kb ez az álom pasim. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!