Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez hogy lehet? Hogy hogy nem...

Ez hogy lehet? Hogy hogy nem lettem olyan, mint ők?

Figyelt kérdés
Anyám minden partnerét megcsalta már, apám meg anyámat. Nagyapám csalta mamámat,mama is papát. Én velük nőttem fel, ők biztattak arra,hogy öltözködjek divatosan,csinosan, és ha egy partner unalmassá válik,vagy bajom van vele ,akkor csaljam meg nyugodtan stb, és ne legyenek érzelmeim ,ha szerelemről van szó. Én viszont visszahúzódóbb vagyok ,és sose csaltam meg senkit,és elég érzékeny vagyok néha.Hogy lehet ez,hogy ezt láttam mindenhol, mégse lettem ilyen? Még akkor se,amikor minden pasim megcsalt. (3db) 22/L
2017. júl. 27. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
57%
A családod szaralakok gyülekezete, velük ellentétben neked van erkölcsöd és jobb ember vagy. Gratulálok!
2017. júl. 27. 18:13
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Miért kellene ugyanolyanná válni? Miért kellene szükségszerűen utánozni? Szerencsére az ember olyan lény, aki képes belátni dolgokat magától is.
2017. júl. 27. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Tudom,csak érted olyan fura,hogy ezt látom egész életembe, és én mégse csinálom ezt. :D

Anyám mondta nekem,hogy jahj hát apádat 2x csaltam meg,de csak azért,mert szeretethiányom volt. Nevelőapádat is ezért,a volt csávómat azért,mert folyton ivott. Ez a sok kifogás számomra idegesítő. :/

2017. júl. 27. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!