A betörők miért piszkítanak oda a helyszínre?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már ilyet hogy a szoba közepére nyomták.Vagy ez csak kamu?2017. júl. 26. 17:38
2/22 anonim válasza:
Nem biztos hogy kamu, mert amikor nagyon ideges az ember, akkor a gyomor ideg nagyon tud dolgozni. Magyarul bef..ik az ember.
3/22 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valamelyiknek ez a névjegye.
4/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,szívesen várok még továbbiakat
2017. júl. 26. 18:14
5/22 anonim válasza:
Nem feltetlen kamu, de elhiheted hogy nem mindenki...
Legyszi ezert ne pontozzatok le:
Batyjam regebben mar reggebben tort be, es ey vizmelegitobe kulazott bele a meselesei alapjan, es a rendőrségi papirokban is ez volt...
Akkoriban ő 15 ev koruli volt, szerintem csak 'poenból' csinalta mert nevetett mikor mondta
6/22 Clay Morrow válasza:
Én ilyenről még soha nem hallottam, nem tudom ki olyan ráérős olyankor xD
7/22 anonim válasza:
Szerintem az állati ösztönök előtörnek belőlük és ezzel jelzik az idegen territóriumban történő hóditásukat.
8/22 A kérdező kommentje:
#7-es ez lehet hogy így van :D
2017. júl. 27. 07:38
9/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat jöhetnek még! :)
2017. júl. 27. 07:38
10/22 anonim válasza:
A széklet otthagyásával kívánják a helyszínelők munkáját elősegíteni neméppen kedves módszerrel.
(Minden nyomot begyűjtenek, így a kakit is.)
Az egyik válaszoló írta: stressz hasmenést idézhet elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!