Mi a véleményetek erről? Több a leírásban.
Az emberek képtelenek megbocsájtani a másiknak, akkor is, ha az adott személy akaratán kívül bántotta meg. Miért nem érti meg senki, milyen rövid az élet az apró fennakadásokhoz? Annyira egyszerűen meg lehetne oldani a problémákat, nem kellene a kákán is csomót keresni. Az energiát jobb lenne a problémák elhárítására fordítani, nem pedig bosszankodni, vagy puffogni addig, ameddig el nem fáradsz.
Elképesztően zavar, hogy mennyire nem becsülik az életet egyesek, fáj nézni.
Ez legfőképpen azért aggaszt, mert a körülöttem lévőknek elég más a gondolkodásuk ilyen téren, a jelek szerint szerintük nem ennyire egyszerűek a dolgok, ahogyan azt én látom. Az én közérzetemre is rányomja a bélyegét. Így én sem tudok olyan lelkivilágot kialakítani magamnak, amiben jól érezném magam, kevesebb stresszel, szabadabban. Fiatal vagyok még az idegeskedéshez.
16/l
De aranyos! :)
Van igazság abban, amit írsz, de azért nem ilyen egyszerű ez a dolog. Pl. van olyan ember, aki nagyon csúnyán kihasználja, ha mindig mindent megbocsátanak neki.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!