Ezen az oldalon miért pontozzák szét az embert akkor is, ha hasznos választ ad?
Mert sokan itt élik ki magukat, sokkal jobban érzi magát, ha a másikba úgymond beleköthet, itt lásd lepontozás.
Gyerekes viselkedés, ez tény és való.
Szerintem nem kell az ilyenen felhúzni magunkat. Ők valóban ilyen primitívek. De hát az ő szintjüknek ez a szórakozás, tehát a lepontozás.
Mert ennyi eszük van. Ha nem értenek egyet a válasszal akkor rögtön pontozzák is le, nem számít, hogy hasznos-e vagy sem.
Egyszerű példa: mivel kenjem meg a palacsintát?
Erre odaírod, hogy baracklekvárral.
A hülye tuskó meg már pontozza is lefelé, mert utálja a lekvárt.
:D :D :D
Majd megszokod vagy megszöx.
Eleinte engem is piszkált, aztán hozzászoktam :D telibe sz a rom. A százalékom amúgy sem emelkedik sosem, időnként lemegy 1-2 % ot , de szerintem 1 éve állok, mint fejlődésben a gyerek.
Jaja!
Mondjuk engem még 7 év után is idegesít néha, amikor egy tök egyértelmű kérdésre egyértelmű választ adsz, visszanézel fél óra múlva, és 0-45%-ban hasznos az a bizonyos egyértelmű válasz. Szereted a mákostésztát? Nem! Puff egy nulla! :)
Ez még hagyján. A rosszabb,amikor hülye kérdésnél lesüllyedsz a szintjére, úgy is válaszolsz, hogy megértse, és még ő van a legjobban felháborodva, hogy be mertél szólni neki.
Akkor sem vagyok hajlandó több fiókot nyitni, nálam ez valahogy elvi kérdés. :)
Pedig sokszor kiakadok, mert nem érzem igazságosnak...
Mert nem hasznosságot várnak el egy választól, hanem megerősítését az eddigi elképzeléseiknek/beidegződéseiknek/szokásaiknak.
A legkevesebb az, aki itt a gyakin tanulni akar.
Mint a tegnapi luzer, aki boldogan odairta minden egyes válaszához, hogy adja nekem a minuszt.... 😂 legaláb boldogságot okoztam egy lelkisérült, frusztrált proli lúzernek, mert neki ez mérhetettlen boldogságot okozott, én meg lexarom 😂
Várom mikor jön ide is.... de lehet már itt is van 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!