Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pasik! Ti mit gondoltok egy...

Pasik! Ti mit gondoltok egy férfias szakmák iránt érdeklődő nőről?

Figyelt kérdés

Jelenleg autós futárként dolgozom egy műhelynek, néha segítek szerelni is, a javított autók vezetése is az én feladatom. Nagyon szeretem az autókat, érdekel az autószerelés, szeretek vezetni (tudok is): kamionsofőrnek készülök (tudom ez mivel jár, nem kell bemutatni). Szeretem látni a meglepett arcokat, mikor megtudják rólam ezeket, hiszen mindent csak ezt nem tudják rólam elképzelni az emberek, szerintem a külsőm miatt. Magas vagyok, szőke hajú, szép az arcom is (pedig nem sminkelem magam) és nagyon jó alakom van. Annyira szokatlan ez az embereknek, hogy legtöbbször szóhoz sem jutnak, de engem érdekel, mit gondoltok egy ilyen nőről?

20 éves vagyok.

#autószerelő #Kamionsofőr #férfias szakma
2017. júl. 20. 14:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

8: köszönöm! ;)

9-10: írok

2017. júl. 21. 23:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Es akkor most boruljunk terdre elotted mert kamionozni akarsz meg szerelsz es pina van a labad kozott?
2017. júl. 22. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!